Новини

Психологически тренинг за младежи ТийнЩайн отново в Русе

Известният психолог Милена Ненкова помага на младите хора в личностното израстване 

Тренингът ги учи как да летят и как да падат, как да постигат целите си, как да излизат от трудни ситуации, без да нараняват себе си или другите.
Под формата на игра и по забавен начин участниците в групата се учат да наблюдават, изучават и разбират себе си и другите, да откриват какви са и да работят върху това какви искат да бъдат.

За пореден път  в Русе фондация „Същност“  провежда психологически тренинг за  младежи  ТийнЩайн  от 12 до 15 декември 2019 г. в хотел „Бистра и Галина“ .  Тренингът е подходящ за тийнейджъри от 14 до 19 години.  

„Ако се осмелите да участвате в събитието, със сигурност ще осъществите една интересна и неочаквана среща със самите себе си, с това, което се крие под вашата повърхност.“ – така накратко известната психоложка Милена Ненкова представи същността на заниманията на 3 декември пред около 40 младежи, част от които за първи път чуват за тренинга.

Тийнейджърската възраст е времето, в което децата порастват и се изправят пред важни предизвикателства, имат много въпроси, на които не винаги намират отговор,  трябва да направят своите избори, които често предопределят живота им по-нататък. Срещата им с психолога Милена Ненкова  обаче е необичайна и много вълнуваща, защото им дава възможност да се зададат въпросите си свободно, да изразят себе си, без притеснение и да открият  различни възможности. Най-важното в тези тренинги е средата на доверие. Под формата на игра и по забавен начин участниците в групата се учат да наблюдават, изучават и разбират себе си и другите, да откриват какви са и да работят върху това какви искат да бъдат.

Срещите с Милена са  много полезни, защото отключват сетивата и ума на младежите за техните страхове и защити, които им пречат да постигат, което искат, да градят успешни приятелства и пълноценни взаимоотношения с родителите и другите хора. В тази възраст те се сблъскват с първите си сериозни житейски проблеми, които често ги объркват и тревожат. Тренингът ги учи как да летят и как да падат, как да постигат целите си, как да излизат от трудни ситуации, без да нараняват себе си или другите.  Без натрапчиво морализаторство  Милена им помага да придобият увереност, да превръщат неуспехите в ценен опит, да поемат отговорност към живота си, да повярват в своя потенциал, за да сбъднат мечтите си.

Милена Ненкова е утвърден специалист – магистър по психология, специализирала е  психология на управлението и социални изследвания на пола.  Тя е фамилен терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти. Работи от 10 години в сферата на личностното развитие, индивидуалното и фамилното консултиране и груповата работа с младежи и възрастни.

Към момента все още има възможност желаещите да се запишат за участие в тренинга., което те могат да направят на телефон 0887 331 980. 18-годишните могат да го направят и самостоятелно, но непълнолетните  трябва да представят писмено разрешение от родителите си. 

Общо
Психологически тренинг за младежи ТийнЩайн отново в Русе
Заглавие
Психологически тренинг за младежи ТийнЩайн отново в Русе
Описание
Известният психолог Милена Ненкова помага на младите хора в личностното израстване.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker