Новини

20 нови магазина откриха на Централен пазар в Русе

20 нови магазина са на разположение на русенци на Централен пазар
20 нови магазина са на разположение на русенци на Централен пазар

Обновената част на Централния общински пазар беше открита официално днес. Лентата беше прерязана от кмета Пламен Стоилов и управителя на „Общински пазари“ Кунчо Кунчев. На събитието присъстваха още и зам.-кметовете Иван Григоров и Даниела Шилкова, която по традиция в края на церемонията плисна менче с вода пред новооткрития обект. Талантливата Мирела Димитрова и танцьори от Общински детски център за култура и изкуство се погрижиха за доброто настроение на присъстващите.
Обновената част на Централен пазар включва изградени 20 нови магазина с модерен вид и нови инсталации, дограма на цялата фасада, снегозадържащи съоръжения на покрива, топлоизолирани външни стени, пестящи енергия за отопление, енергоспестяващо осветление, нови настилки в обектите и навесната част и ролетна щора на фасадата към алеята. Всеки обект разполага с навес пред магазина за разполагане на допълнително количество стоки и извършване на търговска дейност и на открито, нещо с което са свикнали и клиентите, и търговците на пазара. Дърветата са запазени, като за техните корони са направени специални отвори в конструкцията на сградата.

Танцьори от Общински детски център за култура и изкуство взеха участие в програмата
Танцьори от Общински детски център за култура и изкуство взеха участие в програмата

„През лятото беше премахната съществуващата остаряла постройка и изградена нова търговска сграда, на площ 400м2, с метална конструкция, състояща се от покрита външна площ за търговия и стокови складове и магазини. Цялостното завършване на проекта е планирано през 2016 г. и ще включва две едноетажни търговски крила, съединени с централен корпус, покриващ вътрешна пешеходна зона. Това ще направи обектите още по-предпочитани и ще привлече освен нови търговци и повече клиенти. Щастливи сме, че всички новооткрити обекти са ангажирани с наематели“, заяви управителят на „Общински пазари“ Кунчо Кунчев.
Кметът Пламен Стоилов сподели, че ръководството на „Общински пазари“ за пореден път доказва, че умее да планира и инвестира в интерес на гражданите, като осигурява добри условия за търговци и клиенти. „При това „Общински пазари“ е най-печелившото търговско дружество и аз поздравявам г-н Кунчев за всичко, което прави“, допълни кметът Стоилов и честити на русенци новата придобивка.

Общо
20 нови магазина откриха на Централния пазар в Русе
Заглавие
20 нови магазина откриха на Централния пазар в Русе
Описание
Обновената част на Централен пазар включва изградени 20 нови магазина с модерен вид и нови инсталации
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker