Новини

5 естествени начина да детоксикирате тялото си от лекарствата

Пиенето на достатъчно вода също помага на вашата система да се поти и да охлажда тялото, когато настъпи лятото

Ако има натрупване на твърде много токсини, може да се появи чернодробна токсичност.
Целта на естествената детоксикация на организма е да се елиминират токсините, останали от лекарствата.

Не става въпрос само за незаконни субстанции, някои фармацевтични препарати също атакуват нашите системи. Целта на естествената детоксикация на организма е да се елиминират токсините, останали от лекарствата. Черният дроб има важната задача да премахне и да се справи с токсините не само от лекарствата, но и от храна, алкохол и други безалкохолни напитки – основно почти всичко, което консумираме. Ако има натрупване на твърде много токсини, може да се появи чернодробна токсичност. За щастие има всички зелени и естествени методи, които помагат на черния дроб да унищожи и да елиминира токсините.

# 1 – Водата е важна!
Звучи като клише, но нека да видим колко важна е водата за телата ни – ние сме основно 90% вода! Пиенето на 9-12 чаши на ден наистина почиства тялото от много от токсините, с които черният дроб трябва да се справя, не само това, водата също помага на бъбречните функции. Пиенето на достатъчно вода също помага на вашата система да се поти и да охлажда тялото, когато настъпи лятото.
# 2 – Упражнения
Не става въпрос да прекарвате по 4-5 часа във фитнес залата и да се превърнете в мини Арнолд Шварценегер, но обикновените сърдечно-съдови упражнения като плуване, аеробика и бягане за поне един час ще укрепят и стимулират черния дроб и други жизненоважни органи.


Освен това изпотяването от различните упражнения е чудесен начин да се отървете от токсините в лекарствата, тъй като много от тях излизат през кожата под формата на пот.
# 3 – Използвайте морето
Не, не става въпрос за риба, която е фантастична за Омега 3! Тук говорим за водорасли. Яденето на 2-3 грама сушени или пресни морски водорасли има достатъчно натриев алгинат в тези естествени зелени плевели. Натриевият алгинат е основната съставка във водораслите, тя е тази съставка, която свързва остатъците от лекарствата и токсините в храносмилателната система и ги спира да не се абсорбират в тялото.
# 4 – Използвайте растения
Или пийте няколко чаши чай от глухарче, или си купете 500 мг таблетки, това е чудесен начин да помогнете за унищожаването на токсините, защото в глухарчето има инсулин, който е напълно естествен. Инсулинът помага на потока от жлъчка, който помага на черния дроб да се детоксифицира във вътрешните органи.
# 5 – Пресен джинджифил
Джинджифилът е бил използван от много племена по целия свят от векове и все още се използва днес в много части на света. Пиенето на една чаша пресен чай от джинджифил всеки ден ще помогне на потните жлези да отстранят токсините много по-бързо от обикновено – Вземете и нарежете цяло парче джинджифил и добавете в чаша вряла вода, след което добавете лъжица пълна с мед на вкус!

Общо
5 естествени начина да детоксикирате тялото си от лекарства
Заглавие
5 естествени начина да детоксикирате тялото си от лекарства
Описание
Пиенето на достатъчно вода също помага на вашата система да се поти и да охлажда тялото, когато настъпи лятото.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker