Новини

8-часово шоу ще даде старта на Булстрад Арена

На откриването на залата в Русе ще има човекоджага, разказвач на приказки, спорт и танци за публиката, концерт на Лили Иванова

Със забавления на три сцени посреща първите си гости най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България.
Със забавления на три сцени посреща първите си гости най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България- Булстрад Арена.

Със забавления на три сцени посреща първите си гости най-модерното, функционално и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България. Събитието, което русенци чакат повече от 30 години, стартира на 23 юли (четвъртък), в 15:30 часа.
Пред Булстрад Арена ще има две външни сцени с горещо „Warm up“ DJ парти. Прочутият разказвач на приказки Ники Станоев очаква децата със своите истории и героите му ще оживяват в картини, рисувани на момента. Предвидена е сцена и за многото местни таланти, сред които децата от вокална група „Слънце‘‘.
Звездите от баскетболния шампион „Дунав” ще дават уроци на всички желаещи. За гостите има организирана и томбола с награди от Кока – Кола, Приста Ойл и магазините CBA.
За първи път в Русе ще се играе „Човекоджага“ – футболно шоу в което играчите се движат ограничено, почти както в познатата ни традиционна джага.
В 18 часа посетителите ще прекрачат прага на залата под тържествения съпровод на Русенския духов оркестър.
Тереза Тодорова ще изпее химна на България за началото на церемонията. Русенският митрополит Наум ще освети залата, след което пред публиката ще се представят лицата, които имат най-големите заслуги за проекта – господата Пламен Бобоков – основен акционер, кметът на Русе Пламен Стоилов, Румен Янчев – главен изпълнителен директор на БУЛСТРАД и спонсор, мениджърите Борислав Велков и Иван Драндийски, Пламен Нунев и други. Очаква се приветствие от министър-председателя на Република България Бойко Борисов, както и от министрите Красен Кралев и Лиляна Павлова и колегата им министър на спорта от Румъния.
Официалната церемония ще завърши с второ изпълнение на Тереза Тодорова – на песента „Камино“ – препратка към короната на тържествената вечер – концертът на примата Лили Иванова, който е с начален час 20.30ч.
За забавата на публиката ще се грижи Димитър Туджаров – Шкумбата.
Поради очакваните високи температури, оранизаторите са взели мерки за разхладителни напитки в изобилие. Мениджърите на БУЛСТРАД АРЕНА Борислав Велков и Иван Драндийски заявиха, че заради сигурността в залата няма да се допускат лица с оръжие, леснозапалими и избухливи материали, знамена, транспаранти и постери. Храни и напитки отвън също няма да се допускат, защото в залата работят 10 бара.
Специално за събитието мениджърите на БУЛСТРАД АРЕНА Борислав Велков и Иван Драндийски са организирали 400 допълнителни паркоместа за откриването на залата. Стюарди ще посрещат и насочват гостите в 3 допълнителни зони на територията на паркингите на магазините Практикер, Кауфланд и Мосю Бриколаж. Кметът на Община Русе Пламен Стоилов лично ръководи заседанието за организацията на движението и се разпореди да бъдат монтирани 5 указателни табели за залата.
За безопастноста и реда около Арената ще отговарят над 150 полицаи, служители на КАТ, пожарникари, охранители и стюарди. В залата няма да бъдат допускани посетители с оръжие, с леснозапалими и избухливи материали, пиротехника, стъклени и затворени пластмасови бутилки, знамена и транспаранти.
ОСНОВНА ВЪНШНА СЦЕНА:
15:30 – DJ Party Warm Up
16.00– Разказвачът на приказки Ники Станоев – https://www.youtube.com/watch?v=ele471yV5mw
16:47 – Изпълнения на ВГ Слънце
17:15 – Теглене на печелившите в игрите
17:17 – Изпълнения на ВГ Слънце
18.20 – Духов оркестър – влизане в БУЛСТРАД АРЕНА

ВЪНШНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА
16:00 – Баскетболни уроци със звездите от „Дунав“ Русе
17:11 – Човекоджага

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ
19:00 – Начало
19:55 – Край

КОНЦЕРТ НА ЛИЛИ ИВАНОВА
20:30 – Начало
22.00 – Край

За следващите събитията в БУЛСТРАД АРЕНА“ може да откриете на сайтa https://bulstradarena.com/ и в партньорската мрежа на Eventim.bg.

Общо
8 часово шоу ще даде старта на Булстрад Арена
Заглавие
8 часово шоу ще даде старта на Булстрад Арена
Описание
На откриването на залата в Русе ще има човекоджага, разказвач на приказки, спорт и танци за публиката, концерт на Лили Иванова.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker