Новини

Няколко трика, с които да не приличате на зомби сутрин

Известни естети дават бързи и лесноизпълними съвети

Няколко трика, с които да не приличате на зомби сутрин.
Няколко трика, с които да не приличате на зомби сутрин.

Вероятно си мислите, че един маратон на „Скандал“ или „Кости“ си е струвал всяка една минута пропуснат сън, но на следващата сутрин няма начин да не наподобявате някое от зомбитата в „Ходещите мъртви“ на сутрешното заседание. Има няколко начина, които ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате като излязла от реклама жена. И няма да ви бъркат с ходещ мъртвец, което е по-важно.
Намалете подпухнала кожа – увеличете циркулацията и разместете течностите като с помпа в тялото си с тази проста техника от известната козметичка на звездите Рене Руло. Нейният съвет да оставите водата от горещия душ да ви ударя по лицето, докато вие нежно масажирате кожата си. След душа се прилага студен компрес за пет минути.
Повдигнете вашето лице – вържете косата си на висока конска опашка или наполовина я вдигнете, за да се повдигне зоната около очите. Това дава на цялото лице, по-отворен, жив поглед, споделя базираната в Лос Анджелис стилистка на знаменитости Съни Брук Джонес.
Прикрийте тъмните кръгове – опитайте трикът на гримюрката на актрисите и певиците от Ню Йорк Сити Емили Кейт Уорън. Нанесете жълто тониран коректор директно на най-тъмната част под окото (обикновено вътрешните ъгли), оставете за няколко секунди да попие, след това се използва пухкава четка за грим, за да избледнеят крайщата за естествен ефект.
Отворете очите си. Фиона Стайлс е от онези гримьори, които разкрасяват своите клиенти знаменитости чрез един прост трик. Нанасяме тънка линия с черен молив за очи в полето срещу линията на миглите и след това го размазваме леко, за да се получи този ефект на отвореното око. Фиона съветва да извием миглите си, колкото може повече и да бъдем щедри със спиралата. Сложете повече, не се страхувайте, че окото ви ще изглежда натруфено, успокоява тя.
Използвайте блясък. Два нюанса от любимите ви ружове могат да извършат чудеса за съживяването на кожата ви“, казва Стайлс. Първо сложете ружът, който използвате ежедневно, на скулите, след това добавете един по-светъл нюанс само при върховете на скулите за допълнително повдигане.
Пробвайте, това поне не изисква пари, а само желание и малко артистизъм.

Превод от Health.com

Общо
Няколко трика, с които да не приличате на зомби сутрин
Заглавие
Няколко трика, с които да не приличате на зомби сутрин
Описание
Известни естети дават бързи и лесноизпълними съвети
Автор

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker