Новини

Сдружение „Еквилибриум“ спечели награда Проект на годината

„Еквилибриум“ спечели престижната награда „Проект на годината“ на Фондация „Лале“ за 2014 година.
„Еквилибриум“ спечели престижната награда „Проект на годината“ на Фондация „Лале“ за 2014 година.

Русенското сдружение „Еквилибриум“ спечели престижната награда „Проект на годината“ на Фондация „Лале“ за 2014 година. На официалната церемония на 23 март, в камерна зала „България“ в София представителите на „Еквилибриум“ получиха скъпоценното отличие от един от най-добрите ни съвременни писатели Георги Господинов и от госпожа Виолина Маринова, Председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК.
В юбилейния десети конкурс Проект на годината, организиран от Фондация Лале, бяха номинирани 30 проекта от цяла България. „Еквилибриум“ бяха номинирани от Сдружение „Европейски пространства“ Русе за проекта „Подобряване качеството на социалните услуги чрез активна политика за фондонабиране, участие на общността и изграждане на публичен имидж“.
Журито е било силно впечатлено от минималните ресурси, които се влагат в дейностите по фондонабиране на „Еквилибриум“ и огромния, всекидневен ефект върху децата и семействата, подпомагани с набраните средства, сподели след награждаването Елена Петкова, която получи наградата от името на „Еквилибриум“.
Желаем на приятелите си повече сили, за да изпълняват все така самоотвержено многообразните си идеи. Повече средства, за да имат време да почиват. Повече признание в национален и международен контекст – защото го заслужават. Това пожелание отправят колегите им от „Европейски пространства“.
Тази година най-добрите проекти, участващи в конкурса на Фондация Лале, бяха излъчени от авторитетно жури в състав Кирил Домусчиев, Председател на Конфедерация на Работодателите и Индустриалците в България /КРИБ/; Виолина Маринова, Председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК; Никола Добрев, Главен изпълнителен директор на КЦМ 2000 АД; Н. Пр. Г-жа Аник Ван Калстър, Посланик на Белгия; Севда Шишманова, Програмен Директор, Българска Национална Телевизия и Георги Господинов, писател.

Общо
Сдружение „Еквилибриум“ спечели награда Проект на годината
Заглавие
Сдружение „Еквилибриум“ спечели награда Проект на годината
Описание
В юбилейния десети конкурс Проект на годината, организиран от Фондация Лале, бяха номинирани 30 проекта от цяла България.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker