Новини

Астроложката Оксана: 2017-а ще е година на действието и успеха

Оксана Хорват
Оксана Хорват

Според китайския хороскоп от края на януари започва Годината на петела, ето с какво ще е характерна тя, според астроложката Оксана Хорват – Станчева.

„Това, което китайците казват за тази година, е, че ще е много активна. Петелът е амбициозен, конфликтен, взискателен и нетърпелив, затова е добре през годината да не поемаме неоправдани рискове и да не се хвърляме безразсъдно, без да сме изпипали детайлите. Трябва да се движим с малки стъпки и така постепенно ще успяваме да напреднем. През 2017 г. трябва да работим, да си поставяме цели и да ги преследваме. Ако само чакаме наготово,нищо няма да се получи. Това, което западната астрология казва, е, че тази година е на Юпитер и Везни, но китайската като че ли излезе по-атрактивна за хората заради различните животни и асоциациите, които събуждат“, заявява Оксана в интервю за вестник „Труд“.
По думите й, през 2017-а трябва да сме готови за компромиси и да сме добронамерени към хората около нас. Малко трябва да ограничим егото си и да сме по-загрижени за общото дело. Например, ако работим във фирма, ще трябва да мислим и за благото на фирмата. Важно е да сме ориентирани към общото добруване, тогава ще постигнем повече успехи.
В любовен аспект ще трябва да обръщаме повече внимание на половинките си, защото годината, от една страна, е успешна за партньорства, но ако не се обръща достатъчно внимание на любимите хора, може да се появят други. „Тази година няма да е лесна за тези, които изневеряват, защото в началото на март и април скритите неща ще започнат да излизат наяве. Иначе годината е успешна в личен план за сключване на брак и раждане на деца, защото Юпитер подпомага партньорските отношения и създаването на семейства, а децата, които се раждат, ще имат късмет“, казва Оксана пред Светла Йорданова.
За кои зодии тази година ще е най-щастлива в любовта?
Според астроложката, тя ще е най-успешна за Везни, а от октомври нататък за Скорпиона. На Овена и Раците също ще им върви в любовта. Водолей и Близнаци също ще са облагодетелствани в това отношение.
Тя смята, че България е специално място, със силна енергия. „Въпреки че аз не съм човек, който има някакви енергии или разбирам от това, но виждайки какви велики хора са живели тук и продължават да живеят, вярвам, че България е много специално място. Наистина има величие на тази територия, но това трябва да се култивира, а не да се потиска“, казва още Оксана.

Източник: https://trud.bg

Общо
Астроложката Оксана: 2017-а ще е година на действието и успеха
Заглавие
Астроложката Оксана: 2017-а ще е година на действието и успеха
Описание
Според китайския хороскоп от края на януари започва Годината на петела, ето с какво ще е характерна тя, според астроложката Оксана Хорват - Станчева.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker