Новини

Безплатни консултации за бебе с топ специалист от Гърция

Д-р Карпузис е основател и научен директор на Pelargos IVF – група от медицински специалисти, които предлагат холистичен подход в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми

Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат възможността да се консултират с водещ лекар от Гърция на 30 ноември 2018 г. в София.
Д-р Харалампос Карпузис е водещ специалист в южната ни съседка в областта на репродуктивната медицина, лечение на инфертилитет и лапароскопски гинекологични операции.

Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат възможността да се консултират с водещ лекар от Гърция на 30 ноември 2018 г. в София. Д-р Харалампос Карпузис е водещ специалист в южната ни съседка в областта на репродуктивната медицина, лечение на инфертилитет и лапароскопски гинекологични операции. Топ специалистът ще гостува у нас по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.
Д-р Карпузис е основател и научен директор на Pelargos IVF – група от медицински специалисти, които предлагат холистичен подход в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми. Преди да се завърне в родината си през 2013 г., д-р Карпузис е специализирал и работил в едни от най-натоварените болници в Лондон, Великобритания. Сертифициран е от British Fertility Society и от British Society of Colposcopies and Cervical pathology. Твърди, че в работата си следва международно възприетите принципи, но не се бои да прилага иновативни протоколи в трудни случаи.
Световните статистики показват, че 65% от жените успяват да заченат до 6 месеца след началото на опитите за постигане на бременност, а в рамките на година забременяват около 85%. След изтичане на този период се препоръчва двойките да се обърнат към лекар, а ако жената е над 35-годишна възраст това трябва да стане след 6 месеца неуспешни опити.
На гръцки език Pelargos означава „щъркел“, затова и от екипа на Pelargos IVF вярват, че този символ на сбъднатата мечта за бебе им помага да постигнат високата успеваемост, с която се гордеят. Но освен това разчитат на персонален подход, внимание и иновативни методи. Освен главния консултант д-р Карпузис, който е известен АГ-специалист в Атина, екипът включва хематолог, ендокринолог, уролог, дерматолог, психолог, диетолог и дори специалист по йога и шиацу. Всички те работят заедно за осигуряване на холистична грижа.
Когато случаят го налага, двойките могат да се възползват от донорските програми, които се изпълняват по международни протоколи и стандарти, с успеваемост 75-85%.
Консултациите с д-р Харалампос Карпузис на 30 ноември в София са безплатни, с предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402

Общо
Безплатни консултации за бебе с топ специалист от Гърция
Заглавие
Безплатни консултации за бебе с топ специалист от Гърция
Описание
Д-р Карпузис е основател и научен директор на Pelargos IVF – група от медицински специалисти, които предлагат холистичен подход в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker