Новини

Безплатни терапии по метода на Рене Мей в Библиотеката

Целта на този вид терапии е стимулирането потенциала на клетките за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи

И трите терапии работят в посока да създадат необходимата настройка, за да се даде възможност на клетките да се самообновяват и излекуват.
Безплатни терапии по метода на Рене Мей се преведоха вчера от 17:00 -19:30 часа в Регионална библиотека „Любен Каравелов”.

Безплатни терапии по метода на Рене Мей се преведоха вчера от 17:00 -19:30 часа в Регионална библиотека „Любен Каравелов”. Поканата важеше за всички, които имат здравословен проблем, както и за вярната публика на Клуб „Здраве” към библиотеката.
През 2017 година са проведени обучения на терапевти по „Емоционална терапия на Рене Мей“ в България от инструктор Анилу Физ. Обученията са включвали три терапии – „Регенеративна терапия на клетката“, „Експресивна терапия“ и „Хуманитария” RM.

Целта на този вид терапии е стимулирането потенциала на клетките за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване от потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли. Всичко, което има клетка може да се регенерира, стига да се даде подходяща среда, условия и енергия на клетката. И трите терапии работят в посока да създадат необходимата настройка, за да се даде възможност на клетките да се самообновяват и излекуват.
Поради това, че емоционалните причини са основен фактор за нарушаване баланса между органите и системите в телата ни, приемаме и това се потвърждава в практикуването на терапиите, че няма заболяване, което да не се поддава на лечение.


Възрастта на получаващите терапията е без значение. Без значение е дали вярват или не вярват на терапевта. При тези терапии няма обмен на енергии между даващ терапията и получаващ, не е възможно „нещо да прихванем един от друг”, само се събужда емоцията на клетката, за да се регенерира.
Известно е, че:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и „Емоционална медицина на Рене Мей“.
„ЕМОЦИОНАЛНА ТЕРАПИЯ ЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ“ е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система, чрез леки докосвания по гръбначния стълб и други части на тялото. Терапията помага за болести от всякакъв произход включително за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания. Приложението на терапията отнема между 5-10 минути всяка.
„ЕКСПРЕСИВНА КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ“ – техника, композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната енергия в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и снабдяването им с кислород. Тази техника позволява на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, за да може да се насочва енергията където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето. Даряването и приемането на терапии спомага да се събуди любовта в нас. По този начин развиваме и увеличаваме безусловната любов в себе си и другите. Към това ни водят и трите основни принципа на философията на Рене Мей, които Доброволците на съзнанието приемат да следват, а именно:
– Да не съдим
– Да не критикуваме
– Да се обърнем със състрадание към себе си
„ХУМАНИТАРИЯ РМ“ – прави една връзка и синтез от енергията на живота. Стимулира се хипоталамуса, като по този начин, се създава химична реакция вътре в клетката и чрез кръвта предава мир на болестта. Отключват се повече сили от тази химична реакция и по този начин тялото се лекува. Терапията се прилага от обучени терапевти-доброволци, отнема между 5-10 минути всяка. Количеството и вида на терапията е по преценка на Терапевта, съобразно заявените от Желаещия обстоятелства.
Всички желаещи да получат терапия, се регистрират като редовни потребители на библиотеката.
Безплатните терапии ще се провеждат всеки понеделник от 17:00 до 19:30 в Регионална библиотека „Любен Каравелов” .

Общо
Безплатни терапии по метода на Рене Мей в Библиотеката
Заглавие
Безплатни терапии по метода на Рене Мей в Библиотеката
Описание
Целта на този вид терапии е стимулирането потенциала на клетките за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker