Новини

Торта-пиано за малката Тереза Тодорова, която свири в „Карнеги хол“

Талантливата пианистка и певица се срещна с кмета на родния си град Русе – Пламен Стоилов

Тереза Тодорова получи торта от кмета и неговия екип
Тереза Тодорова получи торта от кмета и неговия екип

Кметът на Русе Пламен Стоилов посрещна в кабинета си талантливата Тереза Тодорова, която преди броени дни се завърна от Ню Йорк. 10-годишната пианистка взе участие в Гала концерта на победителите от Международния конкурс „Американ протеже“ в прочутата зала „Карнеги хол“.

На срещата присъства и зам.-кметът д-р Страхил Карапчански, както и родителите и учителят на талантливата русенка. Кметът Пламен Стоилов ги приветства и пожела на госпожица Тереза още много успехи в покоряването на нови върхове, като я определи за един от най-добрите посланици на Русе.
От своя страна 10-годишната пианистка и певица благодари за помощта и подкрепата на Община Русе, фондация „Русе – град на свободния дух“ и изказа своите впечатления от пътуването си до Ню Йорк. Тереза заяви, че е изключително щастлива от възможността, която има да свири на сцени от подобен ранг, но не скри задоволството си от завръщането й в родния град, който в нейните очи е най-доброто място за живеене.
Малката Тереза получи и сладък подарък от кмета на Община Русе – торта, под формата на пиано, с която г-н Стоилов изказа своята радост и гордост от постиженията на талантливата русенка, която прославя града не само в България, но и в чужбина.

Торта-пиано за малката Тереза Тодорова, която свири в „Карнеги хол“
Кметът на Русе Пламен Стоилов посрещна в кабинета си талантливата Тереза Тодорова, която преди броени дни се завърна от Ню Йорк
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker