Новини

Торта-пиано за малката Тереза Тодорова, която свири в „Карнеги хол“

Талантливата пианистка и певица се срещна с кмета на родния си град Русе – Пламен Стоилов

Тереза Тодорова получи торта от кмета и неговия екип
Тереза Тодорова получи торта от кмета и неговия екип

Кметът на Русе Пламен Стоилов посрещна в кабинета си талантливата Тереза Тодорова, която преди броени дни се завърна от Ню Йорк. 10-годишната пианистка взе участие в Гала концерта на победителите от Международния конкурс „Американ протеже“ в прочутата зала „Карнеги хол“.

На срещата присъства и зам.-кметът д-р Страхил Карапчански, както и родителите и учителят на талантливата русенка. Кметът Пламен Стоилов ги приветства и пожела на госпожица Тереза още много успехи в покоряването на нови върхове, като я определи за един от най-добрите посланици на Русе.
От своя страна 10-годишната пианистка и певица благодари за помощта и подкрепата на Община Русе, фондация „Русе – град на свободния дух“ и изказа своите впечатления от пътуването си до Ню Йорк. Тереза заяви, че е изключително щастлива от възможността, която има да свири на сцени от подобен ранг, но не скри задоволството си от завръщането й в родния град, който в нейните очи е най-доброто място за живеене.
Малката Тереза получи и сладък подарък от кмета на Община Русе – торта, под формата на пиано, с която г-н Стоилов изказа своята радост и гордост от постиженията на талантливата русенка, която прославя града не само в България, но и в чужбина.

Общо
Торта-пиано за малката Тереза Тодорова, която свири в „Карнеги хол“
Заглавие
Торта-пиано за малката Тереза Тодорова, която свири в „Карнеги хол“
Описание
Кметът на Русе Пламен Стоилов посрещна в кабинета си талантливата Тереза Тодорова, която преди броени дни се завърна от Ню Йорк
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker