Новини

Благотворителен футболен турнир в РУ

Турнирът ще се проведе от 10 ч. на малкото футболно игрище във висшето училище

Твоята стъпка напред.
Благотворителен футболен турнир „За купата на Ротаракт“ ще се проведе на 22 октомври в Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Благотворителен футболен турнир „За купата на Ротаракт“ ще се проведе на 22 октомври в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Събитието цели със събраните от него средства да подпомогне частично кампанията на УМБАЛ-Русе и КОЦ- Русе „Твоята стъпка напред“ – за изграждане на център за работа с онкологично болни хора и техните семейства. Съорганизатори са Ротари клуб Русе, Ротари клуб Русе-Дунав и Ротаракт клуб Русе. Турнирът се провежда за първи път.
Всеки участник в турнира заплаща такса в размер на 5 лева. Общо ще бъдат 16 отбора всеки със седем участника. Има места за желаещи да участват, съобщават още организаторите на събитието. Отделно всеки, който желае ще може да дойде на място в събота и да помогне каузата директно, като пусне сума по своя преценка в дарителската урна, срещу която да получи кафе или чай.
Партньори и съорганизатори са освен УМБАЛ- Русе и КОЦ- Русе и Русенски университет „Ангел Кънчев“, Студентски съвет на РУ, Спортен комплекс „Марисан“, БМЧК и Фондация Европа. За победителите ще има подсигурени награди. Турнирът е благотворителен и не се предвиждат финансови награди.
Турнирът ще се проведе от 10 ч. на малкото футболно игрище в Русенския университет. При лошо време той ще се проведе в Спортен комплекс „Марисан“. За записване на отбори и повече информация – тел. 0885 514 777 – Пресиян Костадинов, президент на Ротаракт клуб Русе за 2016/2017г.

Общо
Благотворителен футболен турнир в РУ
Заглавие
Благотворителен футболен турнир в РУ
Описание
Турнирът ще се проведе от 10 ч. на малкото футболно игрище във висшето училище.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker