Новини

Катерачна надпревара за деца и възрастни в Русе

Инициативата е част от проекта „Катерачна надпревара Русе 2016“ на спортно туристическо и природозащитно дружество „Академик“

Катерачна надпревара.
Катерачна надпревара за деца и възрастни в Русе.

Десетки русенци се включиха в стартиралата днес надпревара по катерене на стена, ходене по лента и майсторско управление на велосипед. Събитието се провежда на 22 и 23 април /петък и събота/ от 9 до 18 часа на пл. „Батенберг“ в Русе.
Според регламента участниците трябва да се покатерят на 4 метрова стена успешно, да успеят да преминат по лента или да демонстрират майсторско управление на велосипед.
Инициативата е част от проекта „Катерачна надпревара Русе 2016“ на Спортно туристическо и природозащитно дружество „Академик“, в рамките на програмата „Русе – Европейски град на спорта 2016“. Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и ВН-социален проект на Еконт.
Проектът предвижда катерачна надпревара, ходене по лента и управление на велосипед да има още 8 дни, разпределени през месеците май и юни. Те ще се провеждат на пл. „Свобода“; в Русенски университет, Корпус 17 а и СОУ „Васил Левски“ . Един участник може да се включи във всяка една от трите дисциплини само веднъж през 10-те дни. След финиширане, всеки включил се в надпреварата получава стикер, а всеки трети – награда от томбола. За най-добре представилите се са предвидени атрактивни награди.

Общо
Катерачна надпревара за деца и възрастни в Русе
Заглавие
Катерачна надпревара за деца и възрастни в Русе
Описание
Инициативата е част от проекта „Катерачна надпревара Русе 2016“ на спортно туристическо и природозащитно дружество „Академик“.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker