Новини

Д-р Венцеслав Драганов и д-р Аврамова са професионалисти с големи сърца!

Д-р Венцеслав Драганов, снимка вестник "Утро"
Д-р Венцеслав Драганов, снимка вестник „Утро“

Изключително съм благодарен на д-р Венцеслав Драганов, д-р Цветомира Аврамова, целия екип на Отделението по вътрешни болести към УМБАЛ „Медика – Русе“, както и на управителя на лечебните заведения д-р Кирил Панайотов.

За мен те са професионалисти с големи сърца, които са отдадени на своята работа и внасят спокойствие в ежедневието на нас, пациентите.

С тези думи се обърна към екипа на „Здраве да е“ Сашо Великов, който преди няколко седмици постъпил по спешност в Отделението по вътрешни болести. „Въпреки сложното положение, в което се намирах, нестабилното ми състояние и дори това, че се наложи кръвопреливане, тези хора не ме накараха за миг да се притесня. Бях приет точно преди почивните дни от д-р Аврамова, която успокои мен и семейството ми и подходи с голямо разбиране и компетентност. Към обстановката и персонала в болничното заведение също нямам никакви забележки. Вече съм на 60 години и няколко пъти досега ми се е налагало да влизам в болница, но човешкото отношение и професионализъм, което срещнах в „Медика“ наистина ме впечатли. Затова и реших да благодаря чрез вас, за да знаят повече хора какви лекари има в Русе. Пожелавам им да са здрави и да продължават да помагат все така всеотдайно на всички, които имат нужда“, заяви още пациентът.

Общо
Д-р Венцеслав Драганов и д-р Аврамова са професионалисти с големи сърца!
Заглавие
Д-р Венцеслав Драганов и д-р Аврамова са професионалисти с големи сърца!
Описание
Изключително съм благодарен на д-р Венцеслав Драганов, д-р Цветомира Аврамова, целия екип на Отделението по вътрешни болести към УМБАЛ "Медика - Русе", както и на управителя на лечебните заведения д-р Кирил Панайотов.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker