Новини

Да поговорим „на лично“ за инконтиненцията

„Медика“ с онлайн консултации в Световната седмица за борба с неволното изпускане на урина

През Световната седмица за борба с инконтиненцията Лечебни заведения „Медика“ ще проведат онлайн консултации. Прозорецът, в който желаещите могат да се свържат с уролозите от лечебното заведение е насрочен за 18.06.2020 г. /четвъртък/ между 16 и 18 часа.

Неволното изпускане на урина е проблем, който засяга както жените, така и мъжете, а неглижирането му значително влошава качеството им на живот. Първата стъпка към диагностициране и лечение е провеждане на консултация с лекар – уролог. Към специалистите могат да се обърнат всички, които са се сблъсквали в ежедневието си с неконтролирано изпускане на урина при резки движения на тялото, при състояние на напрежение или емоционална възбуда, както и хората, които често не успяват да задържат уринирането си, докато стигнат до тоалетната.

За провеждане на консултация с уролог от Лечебни заведения „Медика“ е необходимо предварително записване на час на тел. 0884 517 551. Консултациите ще се проведат посредством платформата Zoom, чрез следния линк https://us04web.zoom.us/j/75753566904?pwd=SElUd0E0UnpZeHNlK1pEOFc0U2hlZz09

Общо
Да поговорим „на лично“ за инконтиненцията
Заглавие
Да поговорим „на лично“ за инконтиненцията
Описание
„Медика“ с онлайн консултации в Световната седмица за борба с неволното изпускане на урина.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker