Новини

Детската градина на „Медика“ обучава с методи за позитивна психология и образование

Учителите от Частна детска градина „Дъга Русе“, част от групата Лечебни заведения „МЕДИКА“, за пореден път преминаха надграждащо обучение. По-рано през април, част от преподавателите посетиха Валенсия, Испания, с цел усвояване на нови знания и умения по отношение на позитивното образование и позитивната психология. Вече предават натрупания опит и впечатления от практиките, които са започнали да внедряват в групите си, на своите колеги, чрез обучителни срещи в Русе.

Обучението във Валенсия, Испания и последващото внедряване на наученото се осъществява благодарение на Програма: Позитивно образование. Щастие в класната стая по проект номер: 2021-1-BG01-KA122-SCH-000030653 „Изграждане на позитивна учебна среда в детската градина за благополучието на децата“. Заниманията са изцяло с практическа насока, с цел научаване на различни образователни техники, добри практики и похвати, които учителите ще внедрят в обучението на децата в детската градина.

Предстои онлайн работна среща с обучителите от ESMOVIA Training and Mobility, във връзка със споделяне на затруднения при работата с научените техники за преподаване, с цел получаване на адекватни съвети, във връзка с възникнали казуси в процеса на внедряване.

Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Тази публикация отразява само личните виждания за нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

Общо
Детската градина на „Медика“ обучава с методи за позитивна психология и образование
Заглавие
Детската градина на „Медика“ обучава с методи за позитивна психология и образование
Описание
Обучението във Валенсия, Испания и последващото внедряване на наученото се осъществява благодарение на Програма: Позитивно образование.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker