Новини

Еленко Ангелов идва в Русе с новата психология на успеха

Еленко Ангелов
Еленко Ангелов

Практическо тренинг обучение на тема „Новата психология на успеха” ще проведе в Русе психологът Еленко Ангелов. Той е един от най-успешните лектори и обучители в България.

На целодневния семинар русенци ще научат как да бъдат по-успешни на работното място и в личния живот през 21-ви век.

Теория и много практика ще има за всички присъстващи на 23 ноември /събота/ от 11 до 18 часа в конферентната зала на хотел “Бистра и Галина”, обещава Еленко Ангелов. Психологът акцентира на факта, че световното познаниe е разработено от българин за българи.

Модулите за съботния ден са свързани с успешна вербална и невербална комуникация, съвети и техники за успешно развитие в кариерата, правилната мисловна нагласа и произтичащите от нея действия. На семинара ще бъдат представени и техники за по-ефективно използване на възможностите на мозъка. Баланс между работа и личен живот: Мисията възможна. Присъстващите ще научат как да изразходват по-малко време и енергия на работното място (и извън него) и да бъдат много по-ефективни. Техники за запазване на психическата и физическата сила, правилното им разпределение и увеличаване на тяхната мощ, както и техники за бързо и успешно справяне със стреса и изкореняване на неговите причинители, са част от обучението.

Рецепти за лично щастие от Еленко
„Рецепти за лично щастие“ от Еленко Ангелов помага на много хора да погледнат на живота си от друг ъгъл

Еленко Ангелов ще посочи как да сте в хармония със себе си и с всички останали, въпреки всичко и ще разкрие мощни техники за релаксация на работното място. Ясно осъзнаване и по-добро прилагане на „Закона за трите П“ (Постепенни, Последователни и Постоянни или квантова наука в действие –Подобното Привлича Подобно), е друг модул от семинара. Известният психолог ще разкрие работещи техники за увеличаване на харизмата, как да се храним на работното място, за да сме по-свежи и по-продуктивни, какви взаимоотношения да търсим в екипа – типични модели и как да постигнем хармония, както и „кариерно развитие vs. професионална специализация” – кое е добро за мен, кое е добро за компанията?

За обучението в Русе са предвидени и бонус модули към основния тренинг, сред които как да бъдем успешни в представянето си пред малка или голяма публика.

До момента участниците в семинарите на Еленко Ангелов споделят за подобряване на резултатите в бизнеса си, по-висока мотивация и преодоляване на междуличностното напрежение, подобряване на контакта с клиентите, промяна на отношението към работата, изключителни ползи за личния и професионалния си живот, както и подходящи за българската действителност методи – практични, лесни за употреба и носещи бързи резултати.

Цената за целодневното обучение е 50 лв., но само до 15 ноември желаещите могат да се възползват от специалната цена – 35 лева. За повече информация и записване:  0899 875 101 – Мария Иванова или 0886 598869 – Искра Върбанова. Местата са ограничени.

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker