Новини

Безплатни здравни лекции през февруари в Бургас

Безплатни здравни лекции през февруари в Бургас
Безплатни здравни лекции през февруари в Бургас

Серия от безплатни лекции организира през месец февруари в Бургас холистичен център „По пътя на познанието”. „Пълна концепция за здравето” е темата на първата за този месец среща – на 4 февруари, в 18:00. На лекцията ще стане ясно кои са са най-простичките стъпки в грижата за здравето. Представители от екипа на Корал Клуб ще споделят своя опит, а ще можете да обсъдите и вашите запитвания.
Следващата безплатна лекция, организирана от холистичния център, е на тема „Първа помощ при простудни и грипни заболявания. Много подходяща за този сезон, във времената на вируси и епидемии. Милена Иванова ще разкаже как с натурални продукти да се предпазим от вирусите и да реагираме, ако усетим, че се разболяваме. Срещата ще се проведе в центъра „По пътя на познанието” на 11 февруари от 18 часа.
За „Ролята на калция в организма” на 18 февруари от 18 часа ще говори Елена Терзиева – специалист по правилно хранене. Неподозирани са процесите, в които участва калцият и невероятна е неговата роля за нашето здраве. Не само костите ни се нуждаят от този чудодеен елемент, твърди Елена Терзиева.
Последната тема за месеца е „Чудото на детоксикацията”, с предварително закупуване на билети от 5 лева. Лекцията ще се проведе на 24 февруари, от 18:30 часа в зала „Компас” на хотел „България” в Бургас. Всичко за прочистването на организма ще ни разкаже д-р Татяна Николова на специална лекция, включваща всички видове детоксикация, изчистване на паразити и безценен опит във връзка с лечението чрез прочистване. На финала ще има томбола с награди.
Информация за всички срещи, както и записването за тях става на тел: 0889 901 660.

Общо
Безплатни здравни лекции през февруари в Бургас
Заглавие
Безплатни здравни лекции през февруари в Бургас
Описание
Серия от безплатни лекции организира през месец февруари в Бургас холистичен център „По пътя на познанието”.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker