МедицинатаНовини

Французи изратили Татяна Лолова да се оперира в България

Известната актриса не може да нахвали доц. д-р Андрей Андреев

Татяна Лолова откри 13-ата Национална среща с медиите на фондация „Мост”
Татяна Лолова откри 13-ата Национална среща с медиите на фондация „Мост”

Една от най-популярните и обичани български драматични и киноактриси Татяна Лолова е претърпяла успешна операция на перде на окото в България, макар че първо се канела да се довери на френска клиника. Само че от там й препоръчали най-добрият български офталмолог- доц. д-р Андрей Андреев, шеф на очна клиника „Ден”.
Днес актрисата му е страшно признателна и не пропуска да похвали виртуозните му умения. Направи го и по време на 13-ата Национална среща с медиите на фондация МОСТ в курорта Албена на тема „Новости в диагностиката и лечението на социалнозначимите болести, на която и доц. Андреев беше гост. Направи го покрай забавните си интерпретации, с които тя по традиция откри медицинския форум.

Татяна Лолова в ролята на мама Еми
Татяна Лолова в ролята на мама Еми

В типичния си ироничен стил голямата българска актриса се пошегува, че иска да има не само стоножки, но и стоочки и тя да бъде една от тях, за да може още много пъти д-р Андреев да я оперира.
Впрочем Лолова има уважение не само към известния офталмолог, а въобще към „белите престилки”. Преди време варненски лекари я вдигат на крака, когато внезапно се почувствала много зле. Разказва всичко това, защото иска да се знае, че въпреки лошото здравеопазване у нас, все още има специалисти, които дават всичко от себе си и заслужават доброто ни отношение. Аз съм експонат на техния труд, шегува се тя. Като погледнеш ентусиазма и духа на актрисата, която толкова дълги години не слиза от сцената, ясно е, че „белите престилки” са си свършили добре работата. Самата тя обаче очевидно добре се грижи за кондицията си – физическа и духовна, което със сигурност много помага на медиците. И как иначе щом навремето, когато сформирали трупата на Сатиричния театър, единствено Лолова и Стоянка Мутафова били назначени за актриси, а другите само за … красавици. Това последното е поредната шега на самата Татяна Лолова, но като във всяка шега и в нея има истина.

Общо
Французи изпратили Татяна Лолова да се оперира в България
Заглавие
Французи изпратили Татяна Лолова да се оперира в България
Описание
Една от най-популярните и обичани български драматични и киноактриси Татяна Лолова е претърпяла успешна операция на перде на окото
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker