Новини

Футболист и актриса превръщат сватбата си в благотворителна акция

Месут Йозил обяви, че ще помогне на 1000 деца по света, поемайки разноските по техни операции

В навечерието на сватбата си, футболистът обяви, че ще помогне на 1000 деца по света, поемайки разноските по техни операции.
През уикенда халфът на „Арсенал“ Месут Йозил ще сключи брак с половинката си Амине Гюлше, но това няма да бъде единственото незабравимо събитие за германеца.

През уикенда халфът на „Арсенал“ Месут Йозил ще сключи брак с половинката си Амине Гюлше, но това няма да бъде единственото незабравимо събитие за германеца. В навечерието на сватбата си, футболистът обяви, че ще помогне на 1000 деца по света, поемайки разноските по техни операции.
Йозил и актрисата модел, дебютирала в централна роля в тв сериала „Сега и завинаги“, призовават гостите на своята сватба да не носят подаръци за младоженците, а да дарят пари на фондация, която да ги разпредели за деца в нужда. Футболистът уточнява, че средствата отиват за малки пациенти, които се лекуват от изгаряния, деформация на крайниците и други заболявания
Месут Йозил подкрепя фондацията BigShoe, като си партнира с нея от години. През 2014 г. Футболистът е дарил премията си от 240 хиляди паунда, спечелена от световната титла в Бразилия за операциите на 23 бразилски деца.
„Като професионален футболист аз съм в привилегирована позиция. Затова моля всички, които имат възможност да помогнат на деца в нужда, като откликнат на една инициатива, която е близка до сърцето ми, призовава футболистът. „Много фенове и приятели ме попитаха какво искам за моята сватба, но моето желание и това на любимата ми Амине е повече хора да се включат в даряването на пари“.
Припомняме, че през 2016-а година Месут Йозил участва в подобни благотворителни кампании в Африка и в Русия. „Сега имаме шанс да помагаме на болни деца по целия свят“, уточни футболистът.

Общо
Футболист и актриса превръщат сватбата си в благотворителна акция
Заглавие
Футболист и актриса превръщат сватбата си в благотворителна акция
Описание
Месут Йозил обяви, че ще помогне на 1000 деца по света, поемайки разноските по техни операции.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker