Новини

Габриела е „Бебе на града“

Различни и многобройни подаръци зарадваха щастливото семайство и гражданите, които отправиха пожелания към Габриела

Габриела е „Бебе на града“.
Габриела е „Бебе на града“.

Малката Габриела, родена вчера на 6 май, е „Бебе на града“. Момиченцето тежи 2500 г. и е високо 46 см. Щастливата майка се казва Ани Цолова и е на 40 год. За нея това е третото дете. Има две по-големи – момиче на 20 и момче на 18 год. „Не знаех за инициативата и много се изненадах. Вълнувам се, тъй като родих буквално преди 30 мин.”, споделя щастливата майка. Бебето се е родило около 14:45 ч., на 6 май в болница МБАЛАГ „РУСЕ”.
Инициативата е на списание „9 месеца“. Екипът на специализираното издание връчи специално изработена статуетка на радостната майка, направена специално за инициативата „Бебе на града”. Грамоти получиха още болницата и кмета на града Пламен Стоилов. Жителите на Русе имаха възможност да празнуват заедно с щастливото семейство и с екипа на „9 месеца” в центъра на града, където отправиха пожелания към новороденото, а някои от тях спечелиха и награди.
Кметът ориса малката Габриела и й пожела един ден да стане кмет на града.
Семейството благодари за професионализма на медицинския екип на д-р Атанасов, акушерките Красимира Кръстева и Красимира Пейнова.
Подаръци зарадваха бебето на града, както и активните жители на Русе. За млаката принцеса са осигурени страхотни козметични продукти: почистващ гел, почистваща вода, крем кокон, крем при смяна на пелени и рамка за снимка. Фирмата не е забравила и посетителите. Един от отправилите своето пожелание към бебето на Бургас ще получи Hydralba UV лек крем, мляко за тяло, мицеларно мляко и рамка за снимка.
Бебето на Русе получава и чадърче за количка, за да спокойни разходките на открито, а и родителите да са доволни. Габриела получава и голяма бяла плюшена мечка и чаша Аптамил. Малката ще се храни и на специално столче „Парти“ лайм, което има лека и стабилна конструкция.
Друга фирма пък осигурява комфортна бебешка раница, в която има нежен измиващ лосион за тяло, подхранващ крем сапун, мек бебешки крем и почистващи кърпички. Към комплекта е включена и постелка за повиване. За момиченцето е осигурена и удобна детска кошара.

Общо
Габриела е „Бебе на града“
Заглавие
Габриела е „Бебе на града“
Описание
Различни и многобройни подаръци зарадваха щастливото семайство и гражданите, които отправиха пожелания към Габриела
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker