Новини

Гал Сасон: 2017-а ще е година на промени, българите е важно да греят

На България й трябва армия от учители и след 20 години ще е богата, съветва известният астролог и кабалист

Гал Сасон - астролог и кабалист.
Гал Сасон е от хората, които силно вярват в синхроничността, в взаимовръзките в света, затова смята, че ако съумеем като личности и като държава да постигнем единение между чувствата и ума, годината ще бъде успешна.

2017-а няма да е скучна и тиха, ще е година на промени, ще има възходи и спадове. Особено за българите е важно да светят, да се почувстват успешни, да осъществят добра връзка един с друг, като магия тя ще се разпространи. Това прогнозира и съветва известният астролог и кабалист Гал Сасон, чиято баба е българска еврейка. Тя е била известна модистка във Варна.

1 е числото на тази година и това означава ново начало, нов цикъл.
2017-а няма да е добра за връзките между хората, ще има неразбирателства, но е добра за раздяла с всичко лошо и непродуктивно. Сега е най-доброто време да се освободите от старото, ненужното, вредното. За България 2017-а ще е трудна, защото започва когато страната е в нарастващ Козирог и Луната й също е в знака на Козирог. По тази причина ретроградният Меркурий, който също започва и свършва в Козирог, ще й влияе много. А като за капак тази година ще има 4 периода на ретрограден Меркурий ( 18 декември 2016 до 8 януари 2017, от 9 април до 3 май, 12 август до 5 септември и от 2 декември до 22 декември ). Според Гал Сасон това означава, че в България може да се случат непредвидими неща. Астрологът предупреждава, че в тези периоди трябва да се избягва подписването на документи, започването на нови проект,много да се внимава с комуникациите, защото могат да се объркат.
Ретроградната Венера също е труден период – на неразбирателство и за преосмисляне на ценности, не е добър за покупки, но пък е подходящ за продажби. Започва от 3 март и продължава до 15 април, 40 дни. Метафорично това означава 40 дни в пустинята, обяснява Сасон. През тази година лунният и слънчевият календари ще се слеят и това се случва веднъж на 19 години. Според астролога това се асоциира със съюза между майката и бащата, между емоциите и разума. Гал Сасон е от хората, които силно вярват в синхроничността, в взаимовръзките в света, затова смята, че ако съумеем като личности и като държава да постигнем единение между чувствата и ума, годината ще бъде успешна. Той предупреждава, че това изцяло зависи от нас.
2017-а ще е година на бързите промени, на честността и правосъдието.


Тази година ще има много намествания за България, но 2018-а ще е още по-трудна за нея. Тогава Сатурн ще е върху Луната на България и това ще провокира големите промени, истаната ще започне да излиза наяве. Очаква ни време разделно, също като след 1989 година. Това, което у нас силно желаем – справедливост, съд за престъпниците ще започне да се случва от 20 декември 2017 година, когато Сатрун навлезе в Козирог. Според Сасон тези процеси ще продължат през 2018 – 2020 години. От 2019-а България ще намери начин да се преоткрие.
2017-а ще е добра за не само за правосъдие, но и за любов, пари, изкуство.
Венера ще престои в Овен повече и това ще доведе до тези положителни възможности. С уточнението, че трябва да се внимава в периодите на ретрограден Меркурий и на затъмненията. През тази година ще има тласък на бизнеса с технологиите.
От ноември 2017-а Юпитер ще се настани в дома на кариерата на България, а това означава нови инвестиции, добра енергия за водачество и още, че повече българи ще стават успешни и известни.
След 20 години България може да бъде една от най-богатите страни в света.
Гал Сасон е убеден, че българите нямаме нито една причина да живеем тъжно и бедно:. „Имате ниско самочувствие, манталитет на липсата на надежда. Мислите си: „Не струваме, не заслужаваме.” На българския песимизъм той противопоставя: „Вие нямате врагове, част сте от ЕС, климатът ви не е ужасен, земята ви е добра. Просто всички пари трябва да отиват в образованието, не в армията. На България й трябва не армия от войници, а от учители. Но трябва да премените образованието си, то трябва да учи на творческо мислене. Науката може да се преподава по творчески начин. Наблегнете и на уроците, свързани със самочувствието и след 20 години наистина България може да е една от най-богатите страни.”
Източник: BIT, „О!Здравей”

Общо
Гал Сасон: 2017-а ще е година на промени, българите е важно да светят
Заглавие
Гал Сасон: 2017-а ще е година на промени, българите е важно да светят
Описание
На България й трябва армия от учители и след 20 години ще е богата, съветва известният астролог и кабалист.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker