Новини

Гал Сасон: 2018 година ще е щедра към честните и лоялнитe

Годината на Кучето ни провокира да разберем себе си, тя е отворена възможност, съветва известният астролог

През 2018-а Сатурн навлиза в Козирог, а това според Гал Сасон ще поощри амбициите и кариерата..
Според известния астролог 2018 година ще бъде щедра към онези, които са честни, държат на приятелството и са лоялни в отношенията си.

В края на всяка година се питаме какво ще ни донесе следващата. Според известния астролог 2018 година ще бъде щедра към онези, които са честни, държат на приятелството и са лоялни в отношенията си. Той обяснява това с основните черти в характера на кучето, защото 2018-а според китайския зодиак е Годината на жълтото земно Куче. Той твърди още, че следващата година ще бъде година на противоречнията и парадоксите и че започва с край. Звучи абсурдно, но астрологическото обяснение е:

1 януари 2018-а е пълнолуние в Рак, което е съзвучно с разбирането в Кабала, че в началото е вграден краят, а в началото – краят. Затова първият ден на новата година, както и първата седмица, са увертюра към мелодията, която искате на чуете по-късно, казва астрологът и съветва още тогава да започнете да правите неща, свързани с онова, което желаете да се случи. А за да сте в състояние да реализирате тази препоръка, най-добре да не препивате и да не преяждате навръх празника.
Най-важното послание за Годината на Кучето, което Сасон споделя, е, че тя ще ни провокира да разберем себе си. Тя ще бъде отворена възможност – ако се страхуваш, ще бъде ужасна, а ако си оптимист, ще е оптимистична, т.е. през 2018 г. ще ни се случват неща, които сме проектирали предварително. С други думи, ако през тази година сме си свършили добре работата, през следващата ще берем плодовете. Рзбира се, за едни от зодиите годината ще бъде по-трудна, за други по-лесна.
През 2018-а Сатурн навлиза в Козирог, а това според Гал Сасон ще поощри амбициите и кариерата. Ще има пет слънчеви затъмнения, вместо обичайните четири. Но не бива да се стряскаме. За всяка зодия годината ще носи добри възможности в определена сфера. За Овена това е кариерата, за Телеца – обучението, за Близнаците – интимността, за Рака – взаимоотношенията, за Лъва – работата, за Девата – любовта, за Везните – дома и семейството, за Скорпиона – общуването, за Стрелеца – парите, за Козирога – всичко, защото Сатурн е в техния знак, за Водолея – разделите с това, което им тежи, за Рибите – приятелството.
В началото на 2018 г. за Овена се очертават трусове в кариерата или в отношенията с авторитени хора, но с упорит труд той може да получи признание и награди. Телецът излиза от пашкула, в който е бил през 2017-а и ще се превърне в пеперуда. Сатурн може да го свърже с чужда култура, хора или фисолофия от друга страна. За Близнаците през 2018 г. приоритетите се сменят, те трябва да кажат „сбогом“ на много неща и да открият нови ценности. За Рака годината е добра, тя ще сложи началото на изцелението и на успеха в работата. За Лъва преместването на Сатурн в дома на работата, храненето и здравето ще премахне блокадите, свързани с любовта и децата. През 2018 Сатурн преминава в дома на любовта, децата и щастието на Девите и ще им задава въпроси от типа на: Обичате ли, към кого и какво е насочена вашата любов? Какви са отношенията с децата ви? Какво ви движи? За Везни 2018 г. е годината на сърцето, семейството, чувството за сигурност, периодът е подходящ за обвързване, закупуване на имот, оправяне на отношенията с членове на семейството. Скорпионът ще излезе от финансовото блато през 2018 г., а през 2019-а го очаква изобилие. Новата година ще бъде годината на общуването. През последните 3 години Стрелците бяха подвластни на кармата и трудните уроци, но този период свършва и през 2018 г. те са готови да завладеят света, закалени и много по-мъдри. За Козирог трудните години остават в миналото, през това време подвластните на този знак преминават през вътрешно освобождаване, за да заблестят днес и през 2018-а да получат шанс за ново начало. Водолеят през 2018 г. трябва да се научи да се носи по течението и да се избави от ненужното, за да стигне до вътрешно освобождение. През последната седмица на 2017г. Сатурн поемакъм дома на общността, приятелите, управлението на Риби, коетоозначава през 2018 г. старите им приятели ще си отидат, за да направят място на нови. Положително развитие ще имат и в кариерата си.
Специално за България годината ще е изключително важна и с много добри възможности.
Интересно е, че България годината ще бъде много важна, защото тя е двоен Козирог. Добрата новина е, че Сатурн излиза от дома на болката и страданието, така че пред българите се очертава постепенен възход. Проблемът е, че Сатурн ще бъде вурху Луната в звездната карта на България, а луната отговаря за хората, тя предполага, че човек трябва да се вгледа в дълбините на душата си, където обикновено таи нещо и не желае да го извади на показ. Това означава, че за хората се очертават генерални промени, по-голям натиск, особено през февруари, юли и ноември, обяснява Сасон.
За сметка на това пък Юпитер влиза в дома на кариерата на България, а в зваздната карта на страната е заложен аспект на лидерство. Годината ще бъде противоречива, в никакъв случай лесна, но ще предразполага към добро развитие. Впрочем в световен мащаб 2018-а няма да бъде нито мирна, нито спокойна, тъй че на този фон
Повече за прогнозите на Гал Сасон за 2018 г. и за съответните зодии можете да научие от неговата книга „Годината на кучето и господаря. Астрогична прогноза за 2018“. Със сигурност тя ще е любопитна, защото нейният автор твърди, че ако 2018-а е Годината на Кучето, то то ще е по-скоро питбул, отколкото пудел.

Общо
Гал Сасон: 2018 година ще е щедра към честните и лоялнитe
Заглавие
Гал Сасон: 2018 година ще е щедра към честните и лоялнитe
Описание
Годината на Кучето ни провокира да разберем себе си, тя е отворена възможност, съветва известният астролог.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker