Новини

МБАЛ-Русе получи хуманитарна помощ от СПАРКИ АД

Дарение са направили и от DRK Kliniken Berlin-Köpenick

Спарки АД.
Болнични легла, ортопедични матраци, инвалидни колички, шкафове и офис обзавеждане получи като дарение Многопрофилната болница в Русе. Дарението е направено от СПАРКИ АД.

Болнични легла, ортопедични матраци, инвалидни колички, шкафове и офис обзавеждане получи като дарение Многопрофилната болница в Русе. Дарението е направено от СПАРКИ АД и DRK Kliniken Berlin-Köpenick. МБАЛ-Русе има сключен договор за сътрудничество от 2009г. със СПАРКИ АД.
За периода от 2009г. до момента болницата е получила дарения за близо 200 000 € и включва:
• Медицинска апаратура – мобилни рентгенови апарати, респиратори, анестезиологични апарати, перфузори, аспирационни помпи, пациентни монитори и доплер ехограф;
• Болнично оборудване – болнични механични легла, дюшеци за болнични легла, родилно легло, помощни шкафчета и средства – инвалидни колички и проходилки, и антидекубинтални дюшеци.
Ръководството на МБАЛ-Русе благодари за предоставената хуманитарна помощ, която е разпределена за нуждите на отделенията на болницата и е принос за подобряване на лечението и грижите към пациентите.
DRK Kliniken Берлин е сбор от четири болници. Те се управляват от Благотворителното Сестринство към германския Червен кръст. Компания, която е част от основния Червен кръст. В клиниките има около 3400 души, които се лекуват. Хоспитализираните и амбулаторните пациенти са около 200 000 годишно. Годишният оборот е около 220 млн евро ( към януари 2014 г.).
Повече от 100 години болница Koepenick е неразделна част от болничната помощ в Берлин.
Болницата разполага с 15 отделения и 6 специализирани центрове, които обслужват около 65,000 пациенти годишно и повече от 1100 служители. Раждат се повече от 1000 деца. Лечебното заведение има 510 лицензирани легла.
The DRK Kliniken Берлин | Koepenick е академична учебна болница.
SPARKY е известна с дизайн и изработка на електроинструменти, селскостопански машини, ножични кари и генератори. Мощност, прецизност, многофункционалност и сигурност са запазената марка на SPARKY.
Качеството на продуктите на SPARKY GROUP са причина фирмата да е една от най-добре продаваните марки по света и една от най-бързо развиващите се марки за производство на електроинструменти в Европа в последните години.
SPARKY GROUP има ясна стратегия за растеж и фокусира своя работен и идеен потенциал в постигане на отлично качество, атрактивни продукти и услуги.
Постиженията са изключително мотивиращи за всики нас в SPARKY GROUP и заедно с това са причина нашите партньори да бъдат убедени в нашия професонализъм.
Усилията на фирмата са насочени към опазването на околната среда.

Общо
МБАЛ-Русе получи хуманитарна помощ от СПАРКИ АД
Заглавие
МБАЛ-Русе получи хуманитарна помощ от СПАРКИ АД
Описание
Дарение са направили и от DRK Kliniken Berlin-Köpenick.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker