Новини

Конкурси за снимки, блогъри и онлайн викторина обяви Eвропейската комисия

Крайният срок за участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ е до 31 август

Фотоконкурсът ще отличи най-добрите снимки на проекти, финансирани от ЕС.
Фотоконкурс, конкурс за блогъри и викторина са част от инициативите на кампанията на Европейската комисия “Европа в моя регион”, която се реализира за седма година.

Фотоконкурс, конкурс за блогъри и викторина са част от инициативите на кампанията на Европейската комисия “Европа в моя регион”, която се реализира за седма година. Целта е да се популяризират проекти, получили финансиране от фондовете на Европейския съюз, съобщиха от Областния информационен център – Русе.
Фотоконкурсът ще отличи най-добрите снимки на проекти, финансирани от ЕС. За участие се изисква да бъдат направени две снимки: една на проекта (художествена, творческа) и една на табелата или билборда с информация за финансирането и с флага на ЕС. 30-те най-добри кадъра ще бъдат събрани във фотоизложба, която ще пътува из цяла Европа.
Конкурсът за блогъри също е свързан с представяне на проекти, съфинансирани от ЕС. Публикациите може да са на всеки от официалните езици на ЕС. След като материалът бъде публикуван, линкът трябва да бъда изпратен до Gleam в периода от 23 април до 31 август 2018 г. Жури ще определи трима победители. При оценката ще бъдат взети под внимание количеството трафик в мрежата и броят на споделянията. Тримата победители ще бъдат поканени в Брюксел да се присъединят към триседмична пълна програма за обучение в реална среда, посветена на комуникациите в ЕС. Всички разходи по престоя им ще бъдат покрити.
В рамките на кампанията „Европа в моя регион“ гражданите на ЕС могат да участват в онлайн викторина за проверка на знанията относно регионите на Общността и тяхната култура . На всеки две седмици ще бъде определян победител, който ще получи кошница с европейски регионални деликатеси. Имената на 8-те печеливши във викторината ще бъдат обявявани два пъти месечно: на 15 и 30 май, юни, юли и август.
Крайният срок за участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ (в двата конкурса и викторината) е до 31 август 2018 г. Повече подробности относно условията за участие и изискванията към снимките и публикациите, ще намерите на сайта https://ec.europa.eu/regional_policy/bg/policy/communication/euinmyregion. Организаторите са се погрижили да дадат насоки на участниците в двата конкурса. За целта те са поканили 3 брогъри и двама фотографи в Шарлероа, Белгия, където са реализирани проекти за градска среда с цел обновяване на центъра на града, пострадал от постиндустриалната криза. Един от тези проекти, върху който те фокусират вниманието си, е културният център Quai10.

Общо
Конкурси за снимки, блогъри и онлайн викторина обяви Eвропейската комисия
Заглавие
Конкурси за снимки, блогъри и онлайн викторина обяви Eвропейската комисия
Описание
Крайният срок за участие в кампанията „Европа в моя регион 2018“ е до 31 август.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker