Новини

Купуват дефибрилатор за линейки с пари от благотворителен футболен турнир

Футболът мост между поколенията.
Благотворителният футболен турнир е част от проект на Ротари и Ротаракт клубовете.

За втора поредна година Ротари клуб Русе и Ротаракт клуб Русе организират благотворителен футболен турнир „За купата на Ротаракт“.

Събитието ще се проведе на 28 октомври, от 10:00 часа, на игрищата до спортен комплекс „Олимпия” в ж. к. „Дружба 3”.
Усилията на организаторите са насочени към събиране на средства за закупуване на дефибрилатор за линейките в Русе, в полза на КОЦ Русе. И именно поради причината, че каузата е в полза на всички нас, тазгодишният турнир е под надслов „НЕ ЗА НАС. НЕ ЗА ВАС. ЗА ВСИЧКИ Е!“, казаха от клуба.


Право на участие имат всички, навършили 18 години, които са физически здрави и не са картотекирани през последните 2 години в „А”, „Б” и „В” републикански футболни групи. Всеки участник в турнира заплаща такса в размер на 5 лева. Общо ще бъдат 16 отбора, всеки със седем участника. Организаторите съобщават, че все още има свободни места за два отбора. Желаещите да участват, могат да се запишат на номер 0888 49 00 33.
Който желае просто да подкрепи инициативата без да участва в отбор, също е добре дошъл. Ще има специална урна, където всеки може да дойде на място в събота и да подпомогне каузата директно, като пусне сума по своя преценка, срещу която да получи кафе или чай.
За победителите ще има награди, подсигурени от спортни магазини ЯКО, сладкарница „Dolce Vita“, клуб „Караоке стар“ и бирария Roger’s,
Турнирът е благотворителен и не се предвиждат финансови награди.

Общо
Описание
За втора поредна година Ротари клуб Русе и Ротаракт клуб Русе организират благотворителен футболен турнир „За купата на Ротаракт“.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker