НовиниОт природата

Лили Иванова си купи истински мед от „Общински пазари” в Русе

Лили Иванова
Лили Иванова

Примата на българската естрада Лили Иванова и музикантите й изнесоха грандиозен концерт на 4 юни в Доходното здание в Русе. Между изпълненията неуморната бг звезда по традиция си хапваше мед. Тя сподели с почитателите си, че си е купила истински мед от Централния пазар в крайдунавския град. Във Фейсбук страницата си от „Общински пазари“ по този повод коментираха, че всичко при тях е истинско, от „извора“.

Основата за Лили Иванова са работата и дисциплината. Примата е истински самовзискателна и се гордее с шепа истински приятели.

Лили Иванова вдъхнови феновете си на сцената в Доходното здание
Лили Иванова вдъхнови феновете си от сцената в Доходното здание

Националното й турне е разделено на два основни лъча. Освен Русе, домакини на първата част ще са още Добрич – на 6-и юни, Благоевград – на 10-и и Стара Загора – на 12-и. На 11-ти септември започва втората част на обиколкатa по летните театри от Бургас, следва Варна (13-и септември), Велико Търново (16-и септември), Античен театър в Пловдив на 18-и септември и Сандански на 20-и септември. Турнето завършва с голям концерт в НДК на 6-и ноември.

“Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен – без никакъв компромис като организация и продукция. Благодарна съм на „LIDL” за подкрепата и очаквам с нетърпение първата си среща с моята публика”, сподели Лили Иванова. Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни.

Общо
Лили Иванова си купи истински мед от „Общински пазари” в Русе
Заглавие
Лили Иванова си купи истински мед от „Общински пазари” в Русе
Описание
Примата на българската естрада Лили Иванова и музикантите й изнесоха грандиозен концерт на 4 юни в Доходното здание в Русе
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker