АкваСорсНовини

Марджари Лобман: Жените имат инстинкти, а на мъжете им се налага да мислят

Българската земя е много специална, затова съм тук, казва основателката на Madoree – Център за обучение на жените

Марджари Лобман
Марджари Лобман

Тя е облечена винаги в бяло. Бяла е не само отвън, но и отвътре. Една такава сияеща, чиста и озаряваща. Появява се в живота ни като ангел, от който всеки може да научи точно това, от което има нужда. Нито повече, нито по-малко. Всъщност от нея винаги ти се иска да вземеш повече.

Но аз не бях съвсем точна. Не идва като ангел, защото не слиза от небесата. Тя е точно толкова земна, колкото и извисена. И пърхаща… като пеперуда /това определение ще й хареса повече/. Усмихне ти се, а на теб ти иде за заплачеш. И се чудиш какво напира отвътре… Това е Марджари Лобман. Поне за мен.

Пристигна в Русе на слънчевия 23 октомври. Доведе я от Холандия нейната приятелка Лиляна Куцарова, за което всички, докоснали се до Марджари, сме й благодарни. Представи себе си само с две думи, може би най-важните, – майка и баба. След това отдели няколко часа на русенки, които искат да се посветят на темата „Усещане за жена”. Марджари Лобман е основател на Madoree – Център за обучение на жените. В него дамите се обучават да бъдат здрави опори в обществото, да играят важна роля в добруването и хуманността и да се превръщат в модерни жени. „Работата ми изцяло е фокусирана върху обучението на жените да създават мир и хармония в живота си, да предават любов и красота”, казва Лобман.

Марджари Лобман и Лили Куцарова
Марджари Лобман и Лили Куцарова

Тя идва често у нас, казва, че българската земя е много специална. В Русе е за пръв път. Определя го като нежен град, в който не усеща агресия. Констатира, че забравяме да дишаме, а точно това е безплатно :)))). Тя самата цени дишането и медитациите, които практикува вече повече от 30 години. „Сега съм се отдала на света, за да подкрепя другите жени да израстват като души”, казва Марджари. Надява се всички по-често да си задават въпроса – кой съм аз и за какво съм на тази Земя? Дали да правим пари или да сме щастливи?. „А парите имат ли нещо общо с щастието – нееее! Живеем в ново време с нова вибрация на Земята, жените го усещаме с телата си. Идвам да ви подкрепя, защото когато започнете да разбирате живота, вие по-малко се притеснявате и се затваряте. А когато сте щастливи – тогава си играете с живота. Точно тогава няма да имате и проблеми с парите. Но ако сложите парите на първа линия ще ви отнеме много време да намерите себе си…”

По думите й ние сме същите като цветята и дърветата, които не се притесняват за нищо, но сме забравили за това. „Преди години аз имах страхотен бизнес, но и страхотен хаос вкъщи. Докато бизнесът не се срути и тогава проумях, че съм станала друг човек и съм забравила коя съм. Не ви казвам да си изхвърлите бизнеса, имайте страхотен бизнес, но не забравяйте кой сте!”, съветва Марджари.

Тя призовава хората да ходят по-често сред природата, за да вдигат вибрациите си. Тогава особено при дамите, отговорите ще идват сами. Защото жените имат инстинкти, а на мъжете им се налага да мислят. „Аз не мисля, имам инстинкти и те идват през тялото ми. Когато погледна нечии очи, виждам всичко. Не ме интересуват дрехите, косата или грима. Погледнете в очите и ще виждате красота”, казва тя.

Страховете за нея са една голяма илюзия и те не трябва да са нашия живот. „Ние сме тук, за да сме щастливи. Не да живеем в илюзии, в които за съжаление човечеството се е изгубило”, съветва Марджари Лобман и припомня, че от 12 декември 2012 година всички ние сме в ерата на жените. Затова трябва да разберем женското начало и да се обърнем навътре към себе си. „Първото нещо, което жените трябва да направят е да започнат да обичат себе си. Само тогава ще обичат и някой друг и ще излъчват любов. Много жени само дават, без да получават… тогава пресъхват и стават ядосани, а когато тялото се стегне вибрацията е много ниска. Тялото се блокира и те се разболяват. „Затова ви съветвам – обичайте себе си и вървете често сред природата, където вибрациите са горе. Така ще се подобри и комуникацията между мъжете и жените, нещо от което съвременния свят има голяма нужда”, категорична е бялата Марджари.

Мария Иванова

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker