Новини

Михаил Павлов – Благодарен съм на д-р Тонева и на д-р Котов

В лечебни заведения „Медика“ всичко се прави за пациента, убеден е той

Михаил Павлов
Избегнах инфаркта и сега се чувствам добре благодарение на д-р Албена Тонева, казва шефът на „Обреден дом“ Михаил Павлов 6 години, след като в „Медика Кор“ му поставят два стента.

Избегнах инфаркта и сега се чувствам добре благодарение на д-р Албена Тонева, казва шефът на „Обреден дом“ Михаил Павлов 6 години, след като в „Медика Кор“ му поставят два стента. Лечебни заведения „Медика“ е еталон за модерна болница, в която не само прилагат новите достижения на медицината, но и имат специално отношение към пациента. Там за него се грижи целият персонал от лекаря, за да получи точна диагноза и адекватно лечение, до сестрите и санитарите, за да се чувства комфортно, споделя благодарният пациент.
През 2010 година почувствах тежест в гърдите, две крачки да направя и се уморявах. Потърсих д-р Кирил Панайотов и той ме насочи към д-р Тонева, която се оказа изключителен професионалист и човек. Направи ми различни изследвания – нищо, но тя не се отказа да търси причината. Реши, че е нужна кардиография и благодарение на това се видя, че имам запушване на съдове. Веднага след това ми сложи два стента“ – разказва историята си Павлов.
След интервенцията д-р Панайотов дойде да ме види и тогава стана дума за цигарите, по онова време пушех по кутия „Боро“ на ден. „Не мога да ти кажа, че цигарите ще те убият, но със сигурност няма да ти помогнат да се чувстваш добре“ – каза ми той. От тогава не съм запалил нито една.
След няколко години отново ми се наложи да търся лекарска помощ. Нямах никакви колебания към коя болница да се обърна. Избрах МБАЛ „Медика-Русе“ , където работи един изключителен уролог – д-р Румен Котов. Той не само че ме излекува, но с него станахме приятели, така че съм му благодарен и за професионализма, и за приятелството.
Убеден съм в качествата на екипа на лечебни заведения „Медика“ , затова всички членове на моето семейство там се лекуват. Препоръчвам ги и на моите приятели и познати. Държа да отбележа, че много от тях споделят същите впечатления, без да са ползвали каквито и да било протекции. Просто д-р Кирил Панайотов и целият болничен екип имат еднакво отношение към всички пациенти. Не на последно място държа да похваля и главната сестра Светла Илиева, която е винаги усмихната, любезна и подкрепяща, както и да отбележа прекрасните битови условия и чистотата в „Медика“. Смятам, че Русе и региона имат нужда от такова медицинско заведение, където всичко е подчинено на здравето и комфорта на пациента.

Общо
Михаил Павлов: Благодарен съм на д-р Тонева и на д-р Котов
Заглавие
Михаил Павлов: Благодарен съм на д-р Тонева и на д-р Котов
Описание
В лечебни заведения „Медика“ всичко се прави за пациента, убеден е той.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker