Новини

Мил жест от доброволци на „Медика“ към полицаи

Вече седми ден доброволци от Лечебни заведения „Медика“ снабдяват служителите на временните КПП-та с топли подкрепителни напитки и вода

Вече седми ден доброволци от Лечебни заведения „Медика“ снабдяват служителите на временните КПП-та с топли подкрепителни напитки и вода. Ежедневно четирите млади момчета закупуват кафе и вода със средства на ръководството на болница „Медика“ и ги разнасят до пунктовете на входовете и изходите на гр. Русе.

„В днешни дни трябва да сме обединени и да си помагаме във всяко отношение, кой с каквото може“ – отбелязаха от лечебното заведение. Голям е броят на доброволците, заявили желание в „Медика“ да се включат с помощ в справянето със ситуацията. Към момента са активизирани четирима, които да облекчат работата на служителите на контролно-пропускателни пунктове в Русе с този жест. Инициативата е провокирана от споделената отговорност, която лекари и полицаи носят за живота и здравето на хората. „Важен е жеста, вярваме, че чаша топла напитка, може да стопли не само тялото, но и душата на човек, рискуващ собственото си здраве за това на останалите“ – допълни Алисе Муртезова – административен директор на ЛЗ „Медика“.

Несъмнено, усилията на цялата русенска общественост ще дадат резултат в овладяването на разпространението на COVID-19, ако всички действат отговорно и единно, въпреки физическата дистанция.

Общо
Мил жест от доброволци на "Медика" към полицаи
Заглавие
Мил жест от доброволци на "Медика" към полицаи
Описание
Вече седми ден доброволци от Лечебни заведения „Медика“ снабдяват служителите на временните КПП-та с топли подкрепителни напитки и вода
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker