Новини

В Деня на любовта можете да дарите живот на малкия Йоан

Кампанията се организира в столичния Раradise Center от Златка Димитрова

В Деня на любовта можете да дарите живот на малкия Йоан.
В Деня на любовта можете да дарите живот на малкия Йоан.

В Деня на любовта столичани и гости на София могат да дарят надежда и живот, като се включат в благотворителната инициатива „Целуни и дари“ на 14-февруари от 12.00 до 15.00 часа на водната сцена в Paradise Center.
Тя се организира в помощ на двегодишното момченце Йоан Кръстев, което е с диагноза Нефробластом (тумор на Вилмс)- злокачествено образувание, което е засегнало десния му бъбрек.
Лекарите дават шанс за живот на малкия Йоан, ако спешно се предприеме отстраняване на бъбрека. За операцията са необходими 39 500 евро, средства непосилни за семейството му.
Благотворителното набиране на средства за Йоан се организира от Златка Димитрова, която стана популярна покрай „Биг брадър“. „Надявам се да ме подкрепите! Йоан трябва да го оперират до средата на другия месец!”- апелира красивата брюнетка.
Всички, които посетят Paradise Center, освен че ще направят едно добро дело, ако помогнат на болното момченце, ще имат възможност по един незабравим начин да изживеят двата празника на любовта и на виното. Музикалната телевизия The voice ще се пренесе на територията на търговския център от 14 до 20 часа. През това време всеки,които желае, ще може да поздрави свои приятели или познати с любимата им песен в предаването Your voice. В Деня на влюбените Константин Белчев ще представи и своя музикален албум „Свръхдоза любов“, а кулминацията на празника ще е концертът на група Ice cream от 19.30 часа на водната сцена. Тогава ще станат известни и победителите в конкурса за забавни видео послания ВИДЕО ФАБРИКА PARADISE. За тях са подготвени атрактивни награди.
За тези, които все още не са били в Paradise Center уточняваме, че той е проектиран от Валерио Мацоли, част от екипа на „Дисниленд“ в Париж. С иновативната си архитектура и атрактивните забавления, които предлага, сред които има дори ледена пързалка и зала за катерене за всички възрасти, комплексът си заслужава да бъде посетен.

Общо
В Деня на любовта можете да дарите живот на малкия Йоан
Заглавие
В Деня на любовта можете да дарите живот на малкия Йоан
Описание
Кампанията се организира в столичния Раradise Center от Златка Димитрова
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker