Новини

Отворени врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Медика Русе“

Първата лекция ще бъде посветена на подготовката за раждането и ще се проведе от 13 часа на 10-ти януари

Нова година – ново начало, особено за семействата, които очакват дете.
С цел да помогне на бъдещите майки и татковци в това начинание, УМБАЛ „Медика Русе“ продължава поредицата „Отворени врати за бъдещи родители“ с две срещи за първият месец на 2019 г.

Нова година – ново начало, особено за семействата, които очакват дете. Подготовката за това голямо събитие несъмнено измества емоциите от вече отминалите празници. С цел да помогне на бъдещите майки и татковци в това начинание, УМБАЛ „Медика Русе“ продължава поредицата „Отворени врати за бъдещи родители“ с две срещи за първият месец на 2019 г. Първата ще бъде посветена на подготовката за раждането и ще се проведе от 13 часа на 10-ти януари. Втората, отново в същия час ще бъде на 17-ти януари. Тогава родителите ще научат повече за посрещането на новия член от семейството у дома.
По време на посещението си в отделение по Акушерство и Неонатология бременните и техните придружители ще имат възможност да се запознаят с екипа, който неотлъчно ще бъде до тях в най-важният момент от живота – появата на бебето. Наред с това ще имат възможността да зададат всички въпроси, от които се вълнуват директно на лекарите от болницата.
Максималният брой на групата е 10 души, а достъп имат предварително записалите се бременни и един техен придружител. Това може да става на място в лечебното заведение, което се намира в ж.к. „Здравец-Изток“, ул. „Рига” 35 или на телефон 0882 617 480.

Общо
Отворени врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Медика Русе“
Заглавие
Отворени врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Медика Русе“
Описание
Първата лекция ще бъде посветена на подготовката за раждането и ще се проведе от 13 часа на 10-ти януари.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker