Новини

Пайда Ладжин – един „зелен” и безплатен начин за самолечение

От 30 минути до час пляскане и разтягане ще ви спаси от болестите, уверява китайският мастер Хонгчи Шао

Хонтчи Шао - показва техники. пайда ладжин
Мастер Хонгчи Шао преоткрива за света древни даоистки техники за самолечение като Пайда Ладжин, след като години наред се занимава с финансов бизнес на Уолстрийт и в Хонконг.

Мастер Хонгчи Шао преоткрива за света древни даоистки техники за самолечение, след като години наред се занимава с финансов бизнес на Уолстрийт и в Хонконг.

Както самият той казва, неговият метод Пайда Ладжин е „зелен” и безплатен начин на съхраним здравето и младостта си.
От 3 до 15 юли 2016 г. той е в София, където ще запознае българската публика с техниките „пляскане” (пайда)и „разтягане”(ладжин) . В 7-дневен семинар ще обучи желаещите как сами да ги прилагат, а освен това пред по-широка аудитория ще представи книгата си „Самолечение с ПайдаЛаджин”.
4 са основните критерия, на които отговаря методът, който Шао популязира:
1. Има голям ефект. Той твърди, че Пайда Ладжин е ефективен на 100 %.
2. Лесен е за прилагане – необходими ви е само няколко минути, за да го научите.
3. Безопасен е – няма странични ефекти.
4. Само с една техника се лекуват хиляди болести.
Какво представлява всъщност Пайда Ладжин ?
Двете техники, обединени в метода Пайда Ладжин, Хонгчи Шао открива, докато пътува из даоистките планини и посещава различни манастири, където все още традиционната китайска медицина се пази.Шляпането по кожата, там където се намират ставите на ръцете и краката, върху стъпалата, раменете, главата и т.н. активира извличането на отровните отпадъци от организма (под формата на Ша) и възстановява здравето чрез свободното протичане на жизнената енергия Чи в меридианите (енерйните канали в тялото).
Разтягането пък е с цел „опъване” на меридианите и за възстановяване на функциите на Джин (сухожилията), там където е настъпило свиване. Когато се извършва правилно, тази практика подобрява потока в енергийните канали, а от там и кръвообращението. Резултатът е възстановяване на здравето, забавяне на стареенето. Двете техники всъщност задействат програмата на тялото ни за самовъзстановяване.
Колко време трябва да упражняваме двете техники?
Това е индивидуално, зависи от възрастта и от тежестта на заболяването. Колкото по-тежко е то, толкова повече време трябва да се отделя, например по час .
Когато става дума за профилактика и поддържане на добро здраве, мастерът съветва да се шляпаме от главата до петите в продължение на 15-20 минути един път или два пъти на ден. От 1 до 5минути трябва да се отделя на всяко място.
При здравословни проблеми освен по главата и всички стави, е добре да пляска и върху конкретното болно място. Продължителността се увеличава от 5 до 30 минути и се прави 2 пъти и дори повече пъти на ден.
При хронични болки продължителността се удължава с час. При появата на тъмни петна, пайда следва да продължи до изчезване на оцветяването.
При използване на ладжин, разтягане, вдигнатият крак в началото трябва да опитаме да задържим около 2-3 минути, а след това трябва да се стигне до 10 минути. Появява се болка в краката, която показва, че техниката работи. Шао уточнява, че хора, които практикуват йога, могат да правят тези разтежения по 20-30 минути.

Общо
Пайда Ладжин – един „зелен” и безплатен начин за самолечение
Заглавие
Пайда Ладжин – един „зелен” и безплатен начин за самолечение
Описание
От 30 минути до час пляскане и разтягане ще ви спаси от болестите, уверява китайският мастер Хонгчи Шао.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker