МедицинатаНовини

Прегледи на подрастващи в лечебни заведения „Медика”

Инициативата на д-р Кирил Панайотов се организира за трети пореден път

showblobimg
„Медика“

 Скринингови прегледи на деца до 18 години ще се извършат на 19 октомври в МБАЛ-„Медика” Русе, съобщиха от лечебното заведение. В 9 часа сутринта ще стартират консултациите при специалисти уши, нос и гърло, детска урология, детска хирургия и лицево- челюстна хирургия.

Прегледите в новооткритата русенска болница ще се осъществят съвместно с гостуващи специалисти от УМБАЛСМ  „Пирогов”- доц. д-р Христо Шивачев, д-р Асен Меджидиев, д-р Анета Минева и   д-р Лиляна Димитрова.

Целта е  ранна диагностика и лечение на заболяванията в детска възраст, предотвратяване на настъпващи усложнения, както и провеждане на лечение в амбулаторни условия и намаляване на броя на хоспитализациите. Това е реална възможност за лесен достъп до преглед при високоспецилизирани специалисти в неработен и неучебен ден.

Третата подобна инициатива на двете болници е  организирана и подпомогната от д-р Кирил Панайотов – собственик на Лечебни заведения „Медика“, като в предишните две бяха прегледани над 180 деца от региона с вродени и придобити заболявания.

За информация и записване може да се използва тел. 082 830 230, както и на място на  регистратура на МБАЛ „Медика”, която се помещава в сградата на бившата Трета поликлиника.

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker