Новини

Премиера на книга и демонстрации за приготвяне на натурална козметика

„Натурална козметика, приготвена у дома“ е новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ

За всеки от нас забързаното ежедневие, липсата на почивка и целодневното замърсяване на кожата са неблагоприятни за здравето и красотата.
На 14 декември в София ще бъде представена най-новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – „Натурална козметика, приготвена у дома“ от американската авторка Ани Строул.

На 14 декември в София ще бъде представена най-новата книга на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ – „Натурална козметика, приготвена у дома“ от американската авторка Ани Строул. Решения на проблеми, свързани с красотата и здравите кожа и коса в 150 лесни рецепти, направени от изцяло натурални съставки.
За всеки от нас забързаното ежедневие, липсата на почивка и целодневното замърсяване на кожата са неблагоприятни за здравето и красотата. Знаем, че кожата се чувства пълноценно, когато е обгрижвана с естествени съставки – това е и посланието на Ани Строул: „Ден след ден кожата ми се възстановяваше и в крайна сметка се върна към състоянието на хомеостаза“.
Ани Строул е гримьор и блогър на Lovelyish.com. След дългогодишна употреба на некачествени продукти тя започва да прави проучванията, свързани с употребата на натурални козметични продукти, както и т.нар. „направи си сам“ (Do it yourself). Експериментира с различни храни, билки и масла и създава множество рецепти за здравословни и натурални продукти, лесни за приготвяне в домашни условия. В книгата Ани Строул представя и предпочитаните от нея онлайн платформи, откъдето могат да се набавят съставки за рецептите.
По време на официалната премиера на книгата „Натурална козметика, приготвена у дома“ ще бъдат демонстрирани някои от по-интересните рецепти на Ани Строул.
„Това е книга за естествената, натурална козметика, която лесно бихме могли да приготвим у дома. Става дума за неща, за които съм сигурна, че много хора биха тествали и приготвяли сами, например мокрите кърпички – често тези, които купуваме в магазина, причиняват кожни проблеми, както и на други места, на които се ползват. Предполагам, че при голяма част от хората, както и при мен, те не са средство за почистване, защото са довели до проблеми. Да си направим мокри кърпички у дома лесно и ефективно е добра идея. Книгата съдържа информация също за домашно направени кремове, слънцезащитни балсами и други продукти“ разказва Борислава Люцканова, основател на издателството.
Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ е специализирано в публикуване на книги със здравна тематика. Мисията на екипа е да публикува само проверени концепции за здравословен начин на живот. Сред заглавията са книги, с помощта на които читателите могат да приготвят здравословни рецепти бързо и лесно. Книги, които помагат да бъдат решени специфични проблеми и неразположения по естествен път. Книги, които вдъхновяват за дълготрайни промени към по-добър живот в лесни стъпки. Заглавията преминават през редакторска селекция, специализираните текстовете и термини се проверяват и консултират от професионален екип редактори и консултанти в съответните медицински области. Рецептите за храни и напитки се тестват, преди да бъдат публикувани.

Общо
Премиера на книга и демонстрации за приготвяне на натурална козметика
Заглавие
Премиера на книга и демонстрации за приготвяне на натурална козметика
Описание
„Натурална козметика, приготвена у дома“ е новото заглавие на издателство ВДЪХНОВЕНИЯ.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker