Новини

Програма „Възстановяване и рехабилитация след COVID” в “МЕДИКА НАРЕЧЕН”

Ако сте преболедували коронавирусната инфекция и все още ви измъчват тежките последици от нея, БАЛНЕОКОМПЛЕКС „МЕДИКА НАРЕЧЕНпредлага интензивна едноседмична програма „Възстановяване и рехабилитация след COVID”. Пакетът е специално насочен към преодоляване на остатъчните поражения от болестта чрез укрепване на дихателната, нервната и сърдечно-съдовата системи с помощта на лечебно-възстановителни процедури. Предвидени са ежедневни инхалации, дихателна гимнастика и физиотерапия по предписание.  Включени са и 3  процедури „масажна яка с ароматни масла”

За кого е подходяща програмата и кога може да се включите в нея?

Препоръчително е програмата да се прилага поне един месец, след отшумяване на активната фаза на заболяването. Заложеният в пакета първоначален лекарски преглед изисква постъпващите да носят медицинска документация от заболяването, за да може лекарят да назначи рехабилитация, която да ускори лечебния ефект и процеса на възстановяване.

Какво представляват включените в пакета процедури и как помагат за справяне последиците от COVID?

Чрез ежедневната инхалация се получава бързо въздействие в зоната на възпаление на дихателните пътища. Вдишаното лекарство облекчава затрудненото отхрачване чрез втечняване на секретите. Това помага на функцията на белите дробове, повлиява спазъма на кашлицата и подобрява дишането.

Всекидневната дихателна гимнастика намалява чувството на тревожност и стрес чрез различни техники за правилно дишане при всяка дейност. Упражненията подобряват работата на белите дробове и облекчават неприятните последици от тежкото боледуване.

Трите включени в програмата масажни яки с ароматни масла повлияват благотворно на психиката и нервната система. Те са приятни за сетивата и много ефикасни за възстановяване и стимулиране на обмяната на веществата.

Уникалното съчетание от климат и надморска височина в Нареченски бани е най-силният съюзник на медицината за укрепване на тялото и психиката. Отрицателната йонизация увеличава абсорбацията и усвояването на кислорода чрез доставянето му до клетките в организма.

Една седмица е оптималното време за постигане на лечебен и възстановителен ефект от прилаганата интензивна програма. Цената на пакета е 395 лв.,  при настаняване в двойна стая с включени 6 нощувки със закуски. Телефонът на Балнеокомплекс „Медика Наречен“ за резервации и консултация е 0886 86 1000.

Общо
Програма „Възстановяване и рехабилитация след COVID” в “МЕДИКА НАРЕЧЕН”
Заглавие
Програма „Възстановяване и рехабилитация след COVID” в “МЕДИКА НАРЕЧЕН”
Описание
Предвидени са ежедневни инхалации, дихателна гимнастика и физиотерапия по предписание. Включени са и 3 процедури „масажна яка с ароматни масла”.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker