Новини

Белтък на гладно спасява от хемороидално кръвотечение

Наша читателка сподели, че само след 4 дена дошъл изненадващият ефект

Пийте всяка сутрин по един белтък на гладно, за да се излекувате от хемороиди.
Пийте всяка сутрин по един белтък на гладно, за да се излекувате от хемороиди.

Ако имате хемороиди и кръвотечение, пийте всяка сутрин по един белтък на гладно, а закуската отложете за половин час по-късно. От четвъртия до десетия ден в зависимост от състоянието кървенето спира, а след 20 дена ще се излекувате от него. Това твърди проф. Мермерски. Подобна рецепта се среща и при лечителя Петър Димков.
Нейната ефективност сподели със „Здраве да е” наша читателка, която предпочита да запази своята анонимност. Не за друго, а просто защото дамите не обичат да афишират такива проблеми. Тя разказа, че имала кървене и силни болки, когато случайно попаднала на информацията за лечебната сила на белтъка. Решила да пробва. Ако не ми помогне, няма да ми навреди, казала си жената. Самата тя била изненадана, когато само след 4 дена дошъл ефектът- спряло кървенето и намалели болките. На 10-я ден почувствала пълен комфорт.
За ползата от естествените природни средства може да се говори много. За белтъка е доказано, че действа укрепващо на стените на вената в областта на ануса и ефектът е дълготраен. В него се съдържат безценни за човешкия организъм аминокиселини. Той освен това е в състояние да овладява хипертонични отклонения и по своя ефект е равностоен на някои медикаменти.
Народните лечители съветват, ако започнете лечение с белтък, да използвате пресни домашни яйца от щастливи кокошки. Преди да отделите белтъка от жълтъка, е препоръчително да измиете черупката на яйцето хубаво. След 20-дневния курс, ако няма пълен ефект, е добре рецептата да се повтори, но след 15 дена почивка.

Общо
Белтък на гладно спасява от хемороидално кръвотечение
Заглавие
Белтък на гладно спасява от хемороидално кръвотечение
Описание
Ако имате хемороиди и кръвотечение, пийте всяка сутрин по един белтък на гладно, а закуската отложете за половин час по-късно.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker