Новини

Родителско кафе през ноември на тема „Зима и хомеопатия“

Родителско кафе през ноември на тема "Зима и хомеопатия"
Родителско кафе през ноември на тема „Зима и хомеопатия“

„Нежната медицина“ ще бъде темата на ноемврийското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“.

То ще се състои от 18:00 часа на 28.11.2018 г. /сряда/ в Детския отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе. Лектор ще бъде д-р Малинка Димитрова – специалист по неврология и клинична хомеопатия.
В днешни дни темата за хомеопатията е доста актуална във всеки дом, в който живее малко дете. Всички сме чували думата, използвали сме рекламирани или предписани продукти с такова действие, но дали наистина сме запознати със същността ѝ? Често свързваме този вид лечение само с крайната форма – капки или малки хапченца и други, които трябва да приемаме през няколко часа. Това обаче въобще не изчерпва същността на хомеопатията – съчетание от лечение, изкуство и философия.
По време на сбирката родителите ще имат възможност да научат повече за интересното създаване на метода в края на 18-ти век. Тъй като при него действа не само лекарственото вещество, а и информацията за него, д-р Малинка Димитрова ще запознае майките и татковците с това какво е добре да имат в домашната си хомеопатична аптечка. Ще даде и насоки за профилактика на заболяванията в есенно-зимния сезон и ще обясни защо „подобното се лекува с подобно“.
Всички желаещи да научат повече за хомеопатията са добре дошли на Родителското кафе. Входът е свободен, а от Лечебни заведения „Медика“ са подсигурили безплатно кафе и чай.

Родителско кафе през ноември на тема
„Нежната медицина“ ще бъде темата на ноемврийското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker