Новини

Родителско кафе през ноември на тема „Зима и хомеопатия“

Родителско кафе през ноември на тема "Зима и хомеопатия"
Родителско кафе през ноември на тема „Зима и хомеопатия“

„Нежната медицина“ ще бъде темата на ноемврийското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“.

То ще се състои от 18:00 часа на 28.11.2018 г. /сряда/ в Детския отдел на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе. Лектор ще бъде д-р Малинка Димитрова – специалист по неврология и клинична хомеопатия.
В днешни дни темата за хомеопатията е доста актуална във всеки дом, в който живее малко дете. Всички сме чували думата, използвали сме рекламирани или предписани продукти с такова действие, но дали наистина сме запознати със същността ѝ? Често свързваме този вид лечение само с крайната форма – капки или малки хапченца и други, които трябва да приемаме през няколко часа. Това обаче въобще не изчерпва същността на хомеопатията – съчетание от лечение, изкуство и философия.
По време на сбирката родителите ще имат възможност да научат повече за интересното създаване на метода в края на 18-ти век. Тъй като при него действа не само лекарственото вещество, а и информацията за него, д-р Малинка Димитрова ще запознае майките и татковците с това какво е добре да имат в домашната си хомеопатична аптечка. Ще даде и насоки за профилактика на заболяванията в есенно-зимния сезон и ще обясни защо „подобното се лекува с подобно“.
Всички желаещи да научат повече за хомеопатията са добре дошли на Родителското кафе. Входът е свободен, а от Лечебни заведения „Медика“ са подсигурили безплатно кафе и чай.

Общо
Родителско кафе през ноември на тема
Заглавие
Родителско кафе през ноември на тема
Описание
„Нежната медицина“ ще бъде темата на ноемврийското Родителско кафе на Лечебни заведения „Медика“.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker