Новини

Розовият кемпер на фондацията на Нана Гладуиш идва в Русе

Мобилният екип на „Една от 8“ ще обиколи 25 града и онкологии в страната следващите 6 месеца

Мобилният клуб на фондацията „Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“.
РОЗОВИЯТ КЕМПЕР на фондация „ЕДНА ОТ 8“ пристига на 31 юли 2017 г., понеделник, в Русе. Той ще бъде посрещнат на паркинга на Комплексния онкологичен център в 12.00 часа.

РОЗОВИЯТ КЕМПЕР на фондация „ЕДНА ОТ 8“ пристига на 31 юли 2017 г., понеделник, в Русе. Той ще бъде посрещнат на паркинга на Комплексния онкологичен център в 12.00 часа. В срещата с мобилния екип на фондацията на Нана Гладуиш, която ще продължи до 14,30 часа, ще участват пациентки, граждани, служители на онкологичния център, както и неговият управител д-р Камен Кожухаров. От 15 часа розовото превозно средство ще спре пред магазин „Мания“ в дунавския град.

Мобилният клуб на фондацията „Една от 8“ е част от проекта „Сърдечни приятелки“. В следващите 6 месеца той ще обиколи 25 града в страната и главни онкологични болници с розовия кемпер.
Дейностите, които екипът на фондацията в подкрепа на жени с рак на гърдата, ще предложи са:
– индивидуални информационни и практически консултации
– индивидуални психологически консултации


– техники за справяне със стреса
– съвети за хранене по време на лечение
– арт терапии
– групови занимания
– съвети от професионален гримьор
– раздаване на аксесоари за жени с рак на гърдата и др.
– кулинарен блогър ще готви в кухнята на кемпера
Кемперът е на стойност 142 813 лв. Той е закупен с пари от дарения и с банков заем. Даренията са на стойност 112 854 лева. Сред най-големите дарители са магазини „Мания“, фармацевтичните компании Novartis и Roche, McDonalds, Societe Generale Експресбанк, Ана Вилфан и Цвети Кънчовска. Проектът е подкрепен и от много други приятели на „Една от 8“ с лични дарения и SMS на специално отворения за дарения DMS номер за „Розовия кемпер на Една от 8“. За покриване на разходите на кемпера при обиколката из страната е направено допълнително дарение от фармацевтичните компании Pfizer и Novartis.
След Русе розовият кемпер ще отпътува за Добрич, в 11.00 часа той е пред Многопрофилната болница в града, а в 16.00 през магазин „Мания“. В сряда ще посети болница „Света Марина“ във Варна, а в 17.00 часа той ще паркира в района на козирката и информационния център над подлеза. Четвъртък екипът ще бъде в Шуменската болница. Подробна информация с графика на посещенията ще бъде поетапно обявявана на сайта на фондацията www.ednaot8.bg.

Общо
Розовият кемпер на фондацията на Нана Гладуиш идва в Русе
Заглавие
Розовият кемпер на фондацията на Нана Гладуиш идва в Русе
Описание
Мобилният екип на „Една от 8“ ще обиколи 25 града и онкологии в страната следващите 6 месеца.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker