МедицинатаНовини

Ученик на Георгиус Витулкас с лекция за хомеопатията в Русе

Д-р Георги Хаджиев приема в търновския здравен център „ХолистикА”

Здравето и болестите през погледа на хомеопатията.
Здравето и болестите през погледа на хомеопатията.

Здравето и болестите през погледа на хомеопатията е темата, по която Клуб „Здраве” организира среща в Регионална библиотека „Любен Каравелов” на 23 януари от 17,30 часа. Лектор ще бъде д-р Георги Хаджиев, ученик на Георгиус Витулкас и на проф. Прафул Виджейкър, ректор на Хомеопатичния медицински колеж в Бомбай.

Д-р Георги Хаджиев работи в здравен център „ХолистикА”- Велико Търново. Той е автор на книгата „Болестознание или Кое е първичното – симптомът или болестта?“. Има публикации в печатни издания и участия в много телевизионни и радиопредавания.
Завършил е медицина в Пловдив през 1997 година, след което работи като лекар в Дом за стари хора „Мария Луиза“ и в Центъра за хемодиализа и във вътрешно отделение на болницата в Свищов. Класическа хомеопатия практикува от 2000 година, а от 2004-а се отдава само на хомеопатията.
Д-р Хаджиев е посещавал лекции на светила в хомеопатията като Георгиус Витулкас и проф. Прафул Виджейкър , курсове по класическа хомеопатия при Асоциацията на лекарите-хомеопати и курсове по хомеопатия – БОАРОН. Участвал е в семинари на Еди Тиленс, белгийски лекар-хомеопат, на психиатъра–хомеопат Вангелис Зафириус, носител на Нобелова награда за здраве, на Олаф Кооб, автор на методи в антропософската медицина в Германия и на Махеш Ганди, индийски психиатър, психотерапевт и хомеопат.

Подобни публикации

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker