АкваСорсНовини

Суперхрани и хранителни добавки за деца

Суперхраните са здраве за децата
Суперхраните са здраве за децата

След като вече разказахме за „Зелената енергия” и как тя стимулира имунитета и помага на нашите деца да са здрави, този път ще ви разкажем аз предимствата на коластрата. Много скоро ще ви запознаем и с органичният витамин Д, есенциалните мастни киселини и течната АФА – суперхрани и добавки с доказано качаство.

Една от най-продаваните храни на английската фирма „АкваСорс”, която повече от 15 години е на българския пазар, е „Колактив 3”.

Колактив 3 /коластра, лактоферин и ацидофилус/ – готов имунитет срещу 20 вида микроби

Използваната за Колактив 3 натурална коластра не се преработва чрез ултра-филтрация. Това означава, че в нея се запазват всички ценни съставки. Съдържа пролин, който стяга кожата и намалява образуването на бръчки, действа профилактично срещу инфаркти, инсулти, разширени вени, хемороиди, хернии и провисване на различни органи. При децата тя действа като естествен антибиотик и е много полезна за имунитета.

Колактив 3 е готов имунитет срещу 20 вида бактерии
Колактив 3 е готов имунитет срещу 20 вида микроби

Лактоферинът е желязопренасящ гликопротеин. Отговаря за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателна и пикочо-полова система. Има антибактериално действие като свързва свободното желязо и вит. В12 и ги прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Особено важен за бебетата и хората с отслабена имунна система. Ефективен е срещу E. coli, Salmonell, Staphylococcus, Listeria, Candida и т.н. Лактоферинът е ефективен при инфекции на пикочните пътища, има антивирусно, антиоксидантно, пробиотично и противовъзпалително действие.

Лактобацилус Ацидофилус е една от най-полезните за човешкия организъм бактерии. Предпазва червата, пикочните пътища и половата система от бактериални и гъбичкови инфекции и не позволява развитие на вредни бактерии там, както и не на последно място намалява нивото на вредния холестерол.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker