Новини

Тежкоатлетически спортен клуб – Русе с обновена тренировъчна зала

Обновената тренировъчна зала на Тежкоатлетически спортен клуб – Русе, разположена на първия етаж в Спортен комплекс „Ялта“, беше официално открита днес от председателя на клуба доц. д-р Кирил Панайотов. Сред гостите на събитието бяха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов, които пожелаха на младите щангисти високи спортни постижения при участието им в състезанията, които предстоят.

“Министерството винаги е откликвало на нуждите на русенския спорт. Имаме много обновени обекти през последните 4-5 години и тази зала е една от тях”, заяви министър Кралев.

Реконструкцията на залата става факт по проект, финансиран по Наредба 4 за финансово подпомагане на спортни обекти. Министерството на младежта и спорта финансира със 110 805, 20 лв. ремонта за въвеждане на мерки за енергийна ефективност. По време на строително-монтажните дейности са реконструирани вентилационната и осветителната система в залата. Подменени са покритието на пода, прозорците и отоплителната инсталация.

Целта на приключилия ремонт е да се осигурят по-добри тренировъчни условия за повече от 30 млади тежкоатлети, които провеждат занимания в ТСК Русе.

Общо
Тежкоатлетически спортен клуб - Русе с обновена тренировъчна зала
Заглавие
Тежкоатлетически спортен клуб - Русе с обновена тренировъчна зала
Описание
Реконструкцията на залата става факт по проект, финансиран по Наредба 4 за финансово подпомагане на спортни обекти.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker