Новини

Шефът на СДС задоми дъщеря си

Здраве и любов бяха сред най-честите пожелания към Полина и Мирослав Иванови на техния сватбен ден

IMG_5700-001
Снимка: Цветан Стойков

Ако сте сърдити на циклона, надвиснал над Русе вече няколко дни, ще ви дадем основателна причина да промените отношението си към него. Проливният дъжд заваля в неделя, за да върви по вода на младото семейство Полина и Мирослав Иванови, които на 29 септември си казаха съдбовното „да” без капка колебание.

Поли е дъщеря на областния лидер на СДС в Русе и бивш кмет на Две могили Драгомир Дамянов, който я повери в ръцете на бизнесмена Мирослав Иванов. Младоженците вдигнаха сватбено тържество, което дълго ще се помни от техните гости и приятели.

За един от най-важните дни в живота си булката бе избрала традиционна бяла рокля с дълъг воал, прикрепен към косата й. За аксесоара се грижеха три красиви шаферки в еднакви тоалети. Младоженецът се отличаваше в стилен костюм със сребърно елече, напълно в тон с булката.

В катедралния храм в Русе светото венчание се извърши от архимандрит Емилиян пред чудотворния образ на Света Богородица  – иконата,  която гостува  само за няколко дни, за късмет на младоженците. В този важен момент те бяха подкрепени от своите кумове – Андриана и Стоян Големанови.

Снимка: Цветан Стойков
Снимка: Цветан Стойков

Гражданският брак бе изнесен във фоайето на хотел „Рига”, което бе стилно украсено за случая. Над 200 роднини, приятели и близки на младоженците и техните родители уважиха техния празник. Сред политиците се открояваха председателите на ДСБ и СДС в Русе Теодора Константинова и Юлиян Гарелов, бившият депутат от СДС-Стара Загора  Йордан Георгиев, „земеделецът” Йордан Борисов, както и зам.-кметът на Бургас Красимир Стойчев, който е голям приятел и състудент на тъста Драгомир Дамянов. Шефът на „Райфайзен банк” за Южна България Любен Чардаков също бе сред гостите. Събитието уважи още и руският консул Владимир Климанов, който вдигна традиционен тост за младоженците.

Бащата на булката всъщност се беше погрижил и за мултимедийна презентация, която гостите видяха с помощта на водещата Ралица Константинова. В лентата бе проследен пътят на Миро и Поли от бебета до 29 октомври, от къде са тръгнали и как са стигнали до тук. Та от снимките стана ясно, че булката е научена много да пътува по света и почивките й вече ще са ангажимент на съпругът Мирослав.

Най-големият купон естествено се прояви в ресторанта, когато заваляха нетрадиционните подаръци за младото семейство. Най-напред  Борис Солтарийски изненада с присъствието си приятно гостите. Това всъщност бе подаръкът от приятелки на Поли. Майката и бащата на булката пък вместо хладилник или печка бяха решили да подарят на младите  – цяла вечер с Милко Калайджиев, с който купонът никога не спира. Той надмина очакванията на гостите като пя страхотно на италиански, на английски и на български език. По-консервативните гости и любители на класиката пък бяха зарадвани от изпълненията на един от най-добрите ни баритони – оперният певец Александър Крунев.

Кулминацията бе красива заря в небето над Дунава, която да е част от спомените на Поли и Миро за най-хубавия ден в съвместния им живот до момента, когато се врекоха един на друг във вечна любов.

Мария Иванова

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker