Новини

Иновативният лазерен апарат PicoSure вече и в България

Д-р Снежана Атанасова с революционен метод за премахване на татуировки и кожни несъвършенства

PicoSure - Иновативeн лазерен апарат.
Преди да се появи иновативният лазерен апарат PicoSure на пазара, Q- лазерните прекъсвачи са били считани за златен стандарт при премахването на татуировките.

Знаете ли, че 20% от хората съжаляват, че са си направили татуировка? Това са 1 от всеки 5! Броят е поразителен, но не е изненадващ. Броят на премахнатите татуировки през 2012 г. е бил 43%, а 40% от хората, споделят опасенията си, че няма да могат да си намерят работа, като причина за това, че отстраняват татуировката си.
Преди да се появи иновативният лазерен апарат PicoSure на пазара, Q- лазерните прекъсвачи са били считани за златен стандарт при премахването на татуировките. Този вид терапия използва топлинна енергия за загряване, която разпада мастилото. При PicoSure се употребяват ултра-къси импулси (една трилионна част в секунда по дължина!), които ръзпръскват частицата мастило с толкова голямо налягане, че то се разбива на малки прахови частици. Тъй като са много малки, те по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Това води до по-добро премахване на татуировката и по-малко процедури, нужни за цялостното й изчистване.
Всяка татуировка е уникална и съдържа различни цветове и различен обем мастило. Важно е обаче да говорите с лекар, който работи с PicoSure, за да знаете колко процедури може да се наложи да преминете и какво да очаквате.
Тъй както броят на хората с татуировки се е увеличил, така се е повишила и необходимостта от подобрени методи за премахването им. Методите са еволюирали от потенциално вредни, които често са били болезнени и понякога с постоянни странични ефекти, до по-малко вредни с добри резултати. До въвеждането на лазерното премахване на татуировки, хората прибягвали до отстраняване като лечение с киселина, хирургическа ексцизия и дермабразио.
Премахването на татуировки с PicoSure често изисква по-малко процедури в сравнение с традиционните Q-лазерни прекъсвачи. Пациентите, които са използвали PicoSure, са съобщили за по-добро изчистване (изчезване) на татуировката с подобрено време за възстановяване.
Д-р Снежана Атанасова от медицински център Атадерма-Пловдив предлага на своите пациенти впечатляващи резултати след първата сесия на Ултера (ултразвуков лифтинг) и Тредлифтинг (поставяне на различни видове конци от резорбируем материал), за които вече сме писали. Процедурата предизвиква силно подмладяващ ефект, защото се стимулира производството на колаген (колагеногенезата) и се ускорява микроциркулацията на кръвта в точките на приложение. Това я прави и много подходяща за съчетание с други естетични методи като ултразвуковия лифтинг.
Д-р Атанасова е и лекарят, които работи с революционният метод за премахване на татуировки и кожни несъвършенства.Американският иновативен продукт е специализиран в ефективното заличаване на татуировки, но също така премахва белези от акне, пигментации от различен произход (вкл. мелазми), лунички и стрии. Благодарение на революционна лазерна технология, нежеланите несъвършенства или татуировки по тялото се подлагат на пулсации с толкова голямо налягане, че мастилото им се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици.

Общо
Иновативният лазерен апарат PicoSure вече и в България
Заглавие
Иновативният лазерен апарат PicoSure вече и в България
Описание
Д-р Снежана Атанасова с революционен метод за премахване на татуировки и кожни несъвършенства.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker