Новини

Най-красивата омъжена българка и гримовете на „Магдалена Роза“

Козметиката е композирана ръчно и съдържа естествени материали

Най- красивата омъжена българка „Мисис България Европа 2014“ Пламена Червенкова беше част от Международното изложение „Здраве, щастие, красота“.
Най- красивата омъжена българка „Мисис България Европа 2014“ Пламена Червенкова беше част от Международното изложение „Здраве, щастие, красота“.

Най- красивата омъжена българка „Мисис България Европа 2014“ Пламена Червенкова беше част от Международното изложение „Здраве, щастие, красота“. Красивата русенка стана модел на първия български фитотерапевтичен грим, създаден от Магдалена Славова. Всички сенки за очи, червила и ружове не просто са създадени изцяло от природни продукти, без консерванти и други химически добавки, те имат не само разкрасителен, но и поддържащ ефект, разкзва тяхната създадателка.
Уникалните гримове са композирани ръчно, те съдържат естествени земни минерали, растителни пигменти, растителни и етерични масла и CO2 екстракти. „Магдалена Роза” произвежда всичко сама – отглежда билките, извлича от тях ценните им съставки и накрая създава крайния продукт.
За качествата на тази българска козметика говори фактът, че дами като Пламена Червенкова, младата актриса Лидия Инджова, фотомоделът Борислава Константинова са нейни почитателки.
Пламена от години води здравословен начин на живот- дължи невероятната си фигура на йогата и фитнеса, а младежкия си и енергичен вид – на правилното хранене и на качествената натурална козметика, която от известно време е само с марката „Магдалена Роза”. Самата „Мисис България Европа 2014” е кинезитерапевт и като професионалист знае колко е важно за организма да поддържа естествения си баланс. Пламена има дъщеря на 13 години, която също вече е запалена по природосъобразния начин на живот.
Русенската красавица с удоволствие участва в демонстрационно гримиране с продуктите „Магдалена Роза”. Правя го, защото искам повече жени да открият красотата и терапевтичния ефект на биокозметиката, споделя тя.
Истината е, че още в древни времена хората са открили естествения грим. Любопитно е, че първоначално той е бил използван като предпазно и профилактично средство, а по-късно бил открит и неговият разкрасителен ефект. Първата очна линия например била създадена от египтяните, първо тя била в зелен цвят, а после в черен.Египтяните приготвяли гримовете си по специална технология от различни цветя и билки. Освен да очертават очите, те имали функцията да ги пазят от слънцето и от инфекции.
Биокозметиката на „Магдалена Роза” също залага на терапевтичния ефект, в нея няма алергени. Маслата, които са нейна база, подхранват кожата. Любопитно е, че цветовете са много устойчиви и варират от силни ярки тонове, до мека пастелност.

Уникалните гримове са композирани ръчно, те съдържат естествени земни минерали, растителни пигменти, растителни и етерични масла и CO2 екстракти.
Уникалните гримове са композирани ръчно, те съдържат естествени земни минерали, растителни пигменти, растителни и етерични масла и CO2 екстракти.

Създателката на уникалните гримове пък добавя още няколко важни щрихи към продуктите, които създава. „Магдалена Роза” не е само фирма, това е моят живот и начин на мислене, защото ние не просто произвеждаме натурални гримове, ние се занимаваме с устойчиво биоземеделие, сами отглеждаме растенията, извличаме полезните им съставки и предлагаме на хората нещо много повече от полезни продукти. „Магдалена Роза” е цялостна платформа за арамотерапия, натурална козметика, за обществена ангажираност и грижа към околната среда и не на последно място за изкуство.

Фирмата на Магдалена отделя 3 % от приходите си за засаждане на плодни дръвчета. Това е кауза на учителя Петър Дънов, на която Маги е запален последовател. Защо точно плодни дървета ли? Защото плодовете на природата трябва да са достъпни за всички хора, отговаря тя. Освен това нейната фирма и лично тя отделят ресурс за посвещаване на децата в магията на изкуствата. Това се случва в арт ателиета, където децата развиват своите таланти и вкус към красотата.
Магдалена разказва още, че тя не просто отглежда различни видове билки по натурален способ, а държи това да се случва с грижа не само към човека, но и към околната среда. Много е важно да осъзнаваме, че хората са част от екосистемата на нашата планета и че ние сме отговорни за нейното здраве, така че всяко наше действие трябва да е съобразено с това да не нарушаваме нейния баланс, казва тя.

Общо
Най-красивата омъжена българка и гримовете на „Магдалена Роза“
Заглавие
Най-красивата омъжена българка и гримовете на „Магдалена Роза“
Описание
Козметиката е композирана ръчно и съдържа естествени материали
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker