Новини

Три дни любов, вино и танци в Mall Rousse

Любовта е в Mall Rousse от 12 до 14 февруари

Три дни любов, вино и танци в Mall Rousse
Три дни любов, вино и танци в Mall Rousse

Празникът на любовта ще започне още на 12 февруари в Mall Rousse като всички посетители ще могат да изтеглят своята валентинка от стената на любовта и да се включат в томболата, която търговския център организира.

Този път наградите са повече от една, а именно – романтична вечеря за двама, романтична фотосесия и 5 билета за кино, отново за двама.
На 12-ти също ще стартира и новата кампания на Mall Rousse, в която ще дадем възможност на жителите и гостите на града да кажат какво мислят по важни въпроси от живота и ежедневието на всеки от нас. Разбира се, ще започнем с въпроса „Какво е любовта?“. За целта на партера на мола посетителите ще открият черна дъска и тебешир, така всеки ще може да напише какво е за него любовта. Най-интересните и впечатляващи отговори ще бъдат качени в албум във Facebook, който ще бъде актуализиран след всеки нов въпрос.


На 14 февруари от 16:00 часа ще започне търсенето на най-романтична двойка. Всички влюбени ще могат да се снимат напълно безплатно пред черната дъска на любовта от професионален фотограф, а в допълнение ще получат и сладък подарък. Снимките ще бъдат качени в романтичен албум в страницата на Mall Rousse във Facebook.
Както казват – „Виното може да не е любов, но показва пътя към любовта”, затова по стара българска традиция Mall Rousse ще отбележи и празника на ароматната напитка. От 16:00 часа ще започне дегустация на вина, създадени с много любов от винарна в русенския регион.
Но какъв празник би бил, ако няма музика и танци?! За целта от Mall Rousse са поканили професионални танцьори от русенска школа по суинг танци, които от 18:30 часа ще проведат безплатен уъркшоп, за да запознаят присъстващите със стила Lindy Hop. Няма възрастови ограничения – носете си удобни обувки и добро настроение, приканват от Mall Rousse и обещават да се забавляваме заедно и танцуваме на воля.
Да отпразнуваме Деня на влюбените в Mall Rousse, къде другаде!

Общо
Три дни любов, вино и танци в Mall Rousse
Заглавие
Три дни любов, вино и танци в Mall Rousse
Описание
Mall Rousse Празникът на любовта ще започне още на 12 февруари в Mall Rousse като всички посетители ще могат да изтеглят своята валентинка от стената на любовта и да се включат в томболата, която търговския център организира.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker