Новини

Уникални български костюми за финала на „Мис национален отбор“

Домакин на шоуто е русенската зала „Булстрад Арена“ на 20 ноември

млади дизайнери
14 млади дизайнери създадоха уникални костюми за финала на „Мис Национален Отбор“, който ще се проведе на 20 ноември в „Булстрад Арена“, Русе.

14 млади дизайнери създадоха уникални костюми за финала на „ Мис Национален Отбор “, който ще се проведе на 20 ноември в „Булстрад Арена“, Русе. Те са студенти от специалност „Мода“ на Националната художествена академия. Всички модели са вдъхновени от българските национални символи, а ръководителят на проекта доц. д-р Мариела Гемишева е впечатлена от резултата, който е видяла на пробите.
“Много съм доволна от сътрудничестото ни с НХА и резултатите са невероятни. Освен това и претендентките за титлите на конкурса много харесаха идеята и работата с дизайнерите. Финалът се очертава да е доста шарен и български, каквато е и самата идея на конкурса. Разбира се момичетата няма да дефилират само с тези носии, тази година за първи път имаме и кръг по бански, който е задължителен заради „Мис Вселена“, разказва създателката на конкурса Маги Вълчанова.
„Мис Национален отбор’ е риалити шоу с конкурсен характер, което показва на зрителите процеса по набиране, обучаване и коронясване. От участничките се избират официалните талисмани на националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол в България за две години. „Мис Национален отбор“ трябва да има сърце за спорта. Една от трите дами, които ще станат талисмани на националните ни отбори, ще има и уникалния шанс да представя България на конкурса „Мис Вселена“. Като цяло проектът е така замислен, че през две години, за всички квалификации, националните ни отбори да си имат нов талисман.
Маги Вълчанова бе неформален талисман на националния ни отбор по футбол на Европейското първенство в Португалия – „Евро 2004“. Тогава тя пътува сама, присъединява се към част от феновете и се замисля над тази идея и как да я превърне в едно добро бизнес начинание. Днес Магдалина Вълчанова–Маги е организатор и продуцент на конкурса „Мис Национален отбор“ – баскетбол, волейбол и футбол.

Общо
Уникални български костюми за финала на „Мис национален отбор“
Заглавие
Уникални български костюми за финала на „Мис национален отбор“
Описание
Домакин на шоуто е русенската зала „Булстрад Арена“ на 20 ноември
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker