Новини

Управителят на „Медика“ поздрави по електронен път своя екип

Извънредното положение не се оказа повод за отлагане на поздравленията към екипа на Лечебни заведения „Медика“ от доц. д-р Кирил Панайотов. Той зарадва целия колектив с поздравителен адрес и картичка с пожелания за мъдрост и здраве, които бяха лично разпратени по електронен път до всеки на професионалния празник. Благопожеланията бяха съпроводени с музикален поздрав – песента на Емил Димитров – „Ако си дал“.

На 7-ми април се отбелязва Световния ден на здравето.

 „Днес светът е обърнат към нас! Всички гледат с надежда всяка крачка, която медицината прави“ – отбелязва доц. д-р Панайотов в обръщението си и уверява работещите в „Медика“, че ръководството е взело всички познати предпазни мерки, за ограничаване разпространяването на COVID-19 в лечебните заведения. „Вярвам, че всички заедно с отговорност и професионално отношение ще се справим с предизвикателството!“ – споделя в поздравителния адрес управителя на ЛЗ „Медика“.

  На 7-ми април се отбелязва Световния ден на здравето. За пръв път неформалният празник е въведен през 1948 г., когато е учредена Световната здравна организация. В България празникът се чества и като Ден на здравния работник от 1964 година. На днешния ден се оказва почит към всички, които се борят за живота и здравето на хората.  

 Жестът и личното отношение усмихнаха служителите на „Медика“ и им напомниха, че работата на всеки един е важна и оценена.  

Общо
Управителят на „Медика“ поздрави по електронен път своя екип
Заглавие
Управителят на „Медика“ поздрави по електронен път своя екип
Описание
Извънредното положение не се оказа повод за отлагане на поздравленията към екипа на Лечебни заведения „Медика“ от доц. д-р Кирил Панайотов.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker