Новини

Дегустация на вина и еротична изложба в арт салона „Любов вино“

Дегустация на вина и еротична изложба в арт салона "Любов вино"
Дегустация на вина и еротична изложба в арт салона „Любов вино“

Еротична изложба и дегустация на вина ще са част от второто издание на Арт салон „Любов и вино“, който ще започне на 28 януари, четвъртък.

Негови организатори са Община Русе, ОП „Русе арт“, ДТ „Сaва Огнянов“, Общински младежки дом, Клуб на дейците на културата и Фондация „Русе – град на свободния дух”.
По този повод, днес в Заседателна зала на Община Русе се проведе пресконференция с участието на зам.-кмета по хуманитарни дейности г-н Иван Григоров, директора на ДТ „Сава Огнянов“ г-н Орлин Дяков, директора на ОП „Русе арт“ г-н Мариан Савов, директора на ОМД – Русе г-жа Красимира Николаева и др.
И тази година програмата на салона е изключително богата и разнообразна. В нея са включени изложби, театрални представления, прожекции на филми и представяния на книги. Част от събитията са с вход свободен и са съпроводени с дегустация на вина на производители от русенския регион.
Арт салон „любов и вино“ 2016 ще стартира с откриването на изложба–живопис на Галина Миланова, от 18 часа, във фоайето на Доходното здание. Час по-късно, отново на 28 януари, в Голямата зала на Доходното здание ще започне представлението на Бургаския драматичен театър “А.Будевска“ – „Стая 1313“, с участието на Руслан Мъйнов.
В рамките на арт салона русенци и гости на града ще могат да видят моноспектакъла на Бойка Велкова „Пътят към Афродита”, постановката „Английски уикенд“ на Драматичен театър Ловеч, моноспектакъла на Николай Урумов „Открит урок за чужденци“, концерта на Биг бенд Русе със солисти Хилда Казасян и Христо Йоцов, танцовия спектакъл на балет „Арабеск“ – CARMEN COLLECTION и др.
Вече традиционно, на 14 февруари ще се проведе изложба на валентинки във фоайето на Доходно здание. Конкурс ще отличи най-оригиналните любовни картички и авторите им ще бъдат наградени. Инициативата ще продължи до 25 февруари и ще приключи с премиерата на спектакъла „Г-н Ганьо Балкански” на ДТ „Сава Огнянов” – Русе.

Общо
Дегустация на вина и еротична изложба в арт салона
Заглавие
Дегустация на вина и еротична изложба в арт салона
Описание
Еротична изложба и дегустация на вина ще са част от второто издание на Арт салон „Любов и вино“, който ще започне на 28 януари, четвъртък.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker