Новини

„Заедно в час“ организира дискусия за образованието в Разград

До 25 март организацията набира и кандидати за участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които да започнат да преподават в училища от септември 2018 г.

По програмата на организацията преподават над 160 учители в 12 региона на България.
Как трябва да изглежда училището в 21-ви век и как заедно можем да работим за положителна промяна в най-важната сфера за успешно развитие на обществото в България – образованието.

Как трябва да изглежда училището в 21-ви век и как заедно можем да работим за положителна промяна в най-важната сфера за успешно развитие на обществото в България – образованието. Това са основните теми на дискусията “Поведи промяната”, която ще се проведе на 22-ри февруари в Разград. Срещата е организирана от фондация “Заедно в час”.

“Заедно в час” е неправителствена организация, която работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование, независимо от своя социално-икономически произход и населеното място, в което е родено. Фондацията подбира, обучава и подкрепя професионалисти от различни сфери да станат учители на ученици, които имат най-голяма нужда от мотивация. По програмата на организацията преподават над 160 учители в 12 региона на България. В момента тече кампания за набиране на нови участници, които да влязат в училище от септември 2018 г.
Дискусията в Разград ще се състои на 22-ри февруари от 18:00 ч. в конферентната зала на хотел Cartoon със съдействието на “Младежки форум – 2001 Разград”. Поканени са всички мотивирани и ангажирани с темата образование хора, които вярват, че промяната в обществото зависи и от тях. “Заедно в час” иска да чуе техните идеи за това какво е нужно, за да може днешното образование да развива необходимите знания и умения у всяко едно дете.
В събитията ще участват учители по програма „Заедно в час“, които преподават в региона на Разград, както и нейни възпитаници. В момента осем настоящи участници по програмата и един неин възпитаник преподават в четири училища в региона на Разград – в Кубрат, Равно, Разград и Ясеновец.
Присъствието на събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на https://bit.ly/2smo1sB.
“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All.

Общо
„Заедно в час“ организира дискусия за образованието в Разград
Заглавие
„Заедно в час“ организира дискусия за образованието в Разград
Описание
До 25 март организацията набира и кандидати за участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които да започнат да преподават в училища от септември 2018 г.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker