Хранене и спорт

Курсове по суинг танци за начинаещи стартират в Русе

Курсове по суинг танци за начинаещи стартират в Русе
Курсове по суинг танци за начинаещи стартират в Русе

Модерно е да си винтидж! Показателно за това са многобройните млади хора с ретро прическа, алено червило и очна линия, дрехи от склада на мама или с музиката, която слушат. Това твърдят от Линди Хоп Русе, част от голямото суинг танцово семейство на Линди Хоп България у нас.

Благодарение на разрастващата се общност в София, шепа русенци успяват да наложат ритъма и стила на суинга и извън столицата. Защото танците са един от най-чистите и универсални комуникационни канали. А суинг танците са онзи десерт в общуването, към който се пристрастяваш и му се отдаваш.

В първите дни на 2017-та година Линди Хоп Русе обявява нови курсове по суинг танци за начинаещи – вече и с нова локация – залата на GAME SPORT Center в Русе.

Заредени с енергия и пленени от любимите стилове Линди хоп и Чарлстон, тренировките започват от 13 януари, всеки вторник и петък от 20:15 до 21:15 часа.

Инструкторите Радина и Станислав следват специално разработената програма на Линди Хоп България за изучаване на стиловете Линди хоп и Чарлстон. Ще се организират уъркшопи с професионални гост-инструктори, тематични партита и събития. А всеки, който се е докоснал до школата, има възможността да се включи в танцови лагери и утвърдения вече Суинг танцов фестивал в София през пролетта.

Вратите на Линди Хоп Русе са отворени за всеки, който носи в себе си танцов дух и иска да срещне нови приятели, да се зареди с енергия и да се научи да общува чрез красотата на танците от началото на XX в. Записването за курса става на тел. 0887405074.

Общо
Курсове по суинг танци за начинаещи стартират в Русе
Заглавие
Курсове по суинг танци за начинаещи стартират в Русе
Описание
В първите дни на 2017-та година Линди Хоп Русе обявява нови курсове по суинг танци за начинаещи - вече и с нова локация - залата на GAME SPORT Center в Русе.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker